• İHSANBAŞKAN

KAVAKLI ÖRNEK İŞ İNSANI ONUR BAKIR'A YOĞUN İLGİ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 14 Ocak 2020 22:01
KAVAKLI ÖRNEK İŞ İNSANI ONUR BAKIR'A YOĞUN İLGİ
Üretim Tesisleri Kavak'ta bulunan Akkisan Kireç Sanayi Yönetim Kurulu Üyesi Kavaklı Genç İş İnsanı Onur Bakır Kavaklı vatandaşlardan yoğun ilgi ve sevgi görmeye devam ediyor.
KAVAKLI ÖRNEK İŞ İNSANI ONUR BAKIR'A YOĞUN İLGİ 

Üretim Tesisleri Kavak'ta bulunan Akkisan Kireç Sanayi Yönetim Kurulu Üyesi Kavaklı Genç İş İnsanı Onur Bakır mütevazı ve çalışkan kişiliğiyle Kavaklı vatandaşlardan yoğun ilgi ve sevgi görmeye devam ediyor.

Vatandaşın iyi ve kötü gününde yanında olmaya çalışan Bakır mütevazı kişiliğiyle de büyük sempati topladığı görülüyor. Kavak'ın sevilen simalarından olup ilçeyi ilk defa sanayi tesisleriyle buluşturarak bu konuda öncülük yapan eğitimci iş insanı Ali Bakır'ın da torunu olan Onur Bakır dedesinin yolunda yürümenin gururunu taşıdığını söylüyor. 

İLÇEDE BİRLEŞTİRİCİ VE UZLAŞTIRICI ROLÜYLE DİKKAT ÇEKİYOR

Onur Bakırın gönül dostu kişiliği ile birleştirici ve uzlaştırıcı yanlarını dile getiren vatandaşlar onu aramızda görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bize elinden geldiğince destek oluyor. Böyle insanlara ihtiyacımız var diyerek konuşuyorlar. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.