Kavak'ta kar mesaisi devam ediyor

SAMSUN HABER Haber Girişi : 19 Ocak 2016 23:17
Kavak'ta kar mesaisi devam ediyor
Kar yağışının başladığı dakikalardan itibaren ilçenin belli noktalarını kontrol altında tutan ekipler başta ilçe merkezi olmak üzere ilçeye uzak mahalleleri de kısa bir süre içerisinde ulaşıma elverişli hale getirdi.
Kavak Belediyesi yoğun kar yağışı ile kapanan yollara anında müdahale etti.

Muhabirimiz Emrecan ARASAN Kavak'tan bildiriyor

BELEDİYE EKİPLERİ ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

Kar yağışının başladığı dakikalardan itibaren ilçenin belli noktalarını kontrol altında tutan ekipler başta ilçe merkezi olmak üzere ilçeye uzak mahalleleri de kısa bir süre içerisinde ulaşıma elverişli hale getirdi. Kar yağışının ilçelerini olumsuz etkilememesi için ellerinden gelen tüm çabayı sarf ettiklerini bildiren Sarıcaoğlu yaptığı açıklamada, "Köy iken mahalle statüsüne dönüşen tüm mahallelerimizin ulaşımda herhangi bir problem yaşamamaları için var gücümüzle ekiplerimiz çalışıyor. Gece başlayan kar yağışı nedeniyle, kumlama işlemi yapan ekiplerimiz, sabaha kadar yine belli noktaları kontrol altında tuttu. Her an kışa hazır olan ekiplerimiz, kış mevsimi bitene kadar kar yağışını güncel bir şekilde izleyerek, yayaların vearaç sürücülerinin sıkıntı yaşamadan ulaşımlarını sağlamaları için çalışacaklar" dedi.

Fotoğraflar. Emrecan ARASAN- Kavak
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.