Kavak'ta kar ekibi 24 saat görev başında"> Kavak'ta kar ekibi 24 saat görev başında"> Kavak'ta kar ekibi 24 saat görev başında">

Kavak'ta kar ekibi 24 saat görev başında

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 12 Ocak 2015 23:15
<font color=Kavak'ta kar ekibi 24 saat görev başında" />
Yoğun kar yağışından etkilenen Kavak'ta Kavak Belediye ekipleri 24 saat aralıksız görev yapıyor
KAVAK'TA KAR MESAİSİ
 Yoğun kar yağışından etkilenen Kavak'ta Kavak Belediye ekipleri 24 saat aralıksız görev yapıyor
Ulaşıma kapanan köy yollarını açan görevlilerin başında yer alan Kavak Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Ayyıldız; 'Belediye Başkanımız İbrahim Sarıcaoğlu'nun talimatıyla kar ekiplerimiz 24 saat görevinin başındadır. Kavakta köylülerimizi kar mağduru yapmamaya çalışıyoruz. Bazı köylerimizde kar yüksekliği bir metreyi geçiyor. Daha önceden aldığımız tedbirlerle bütün bu sorunları çözmeye çalışıyoruz. Telefonlarımızı 24 saat açık tutarak vatandaşlarımızla irtibat sağlıyoruz. Şimdiye kadar önemli bir vaka meydana gelmedi. Yağış sona erinceye kadar seferberliğimizi sürdürmeye devam edeceğiz' diyerek konuştu. 
Öte yandan kar yağışından etkilenen köylü vatandaşlar da belediyemizin özverili çalışmalarıbize umut ve güç vermektedir. Onları yanımızda hissetmemiz kar mağduriyetimize ciddi anlamda teselli olmaktadır dediler.
Diğer yandan herhangi bir ihtiyacı gidermek üzere 112 Acil servisinde sürekli hazır tutulduğu bildirildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.