Kavak'ta incelemelerde bulunan Yılmaz ilçeden mutlu ayrıldı

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 16 Aralık 2014 16:34
Kavak'ta incelemelerde bulunan Yılmaz ilçeden mutlu ayrıldı
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Kavak'ta devam eden çalışmaları yerinde inceledi.
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Kavak'ta devam eden çalışmaları yerinde inceledi. 
SAMSUN BÜLTEN/ÖZEL HABER
Yusuf Ziya Yılmaz , Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ile birlikte Kavak'ın çeşitli mahallelerinde yapımı devam eden yolları,genişletme çalışmalarını, kaldırımları Gar Parkı ve Yusuf Ziya Yılmaz Parkını gezdiler.
Yusuf Ziya Yılmaz Kavak'ta yapımı devam eden hizmetleri yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Son zamanlarda ciddi bir gelişme yaşanan İlçede hizmetlerin amacına ulaştığını görmenin kendilerini sevindirdiğini, sorumluluklarının bilincinde olduklarını, çalışma arkadaşlarının da bu tempoya ayak uydurmalarını istediğini ifade eden Yılmaz biz yorgunluğumuzu gerçekleştirdiğimiz hizmetlerle atıyoruz dedi.
YUSUF ZİYA PARKI İLÇE HALKININ SEVGİSİNİN TEZAHÜRÜ
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Yusuf Ziya Parkını gezerken Başkanım İlçe halkımızın size olan sevgisini gördük, bu park halkımızın size olan teveccühünün bir eseridir. Başlarken cesaretimizi halkımızın bu sevgisinden aldık diyerek konuştu. Başkan Yılmaz'da  güzel hizmetlerle anılmak vatandaşımızın sevgisine layık olabilmek çok güzel bir duygu, Kavak'ı ve Kavaklıları içten seviyorum... ifadesini kullandı. Yılmaz parka bu yörenin geçmişteki önemli değerlerinden birisi olan  su değirmeninin yakışacağını bu yönde çalışmaların olması gerektiğini de sözlerine ekledi.
SİZE KIYAMAM NE OLUR ÜŞÜYÜP HASTA OLMAYIN
Gezileri esnasında yollarına çıkan vatandaşlar ve öğrenciler Yusuf Ziya Yılmaz'a sevgi gösterisinde bulundular. Yılmaz karşılaştığı öğrencilere hava soğuk sakın üşüyüp hasta olmayın. biz sizin için varız. Size kıyamam deyip atkılarını eliyle örttüğü görüldü. Bu arada öğrencilere okul harçlığı vermeyi de ihmal etmedi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.