Kavak 'Yeni Türkiye Yüzyılı'na Hazır

SAMSUN HABER Haber Girişi : 27 Kasım 2023 10:11
Kavak 'Yeni Türkiye Yüzyılı'na Hazır

Kavak Yeni Türkiye Yüzyılına Hazır

 

Kavak'ta İlçe ekonomisine büyük katkı sağlayacak olan Küçük Sanayi Sitesinin temeli atıldı.

 

Temel atma törenine önceki dönem Ticaret Bakanı, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Milletvekili Dr. Mehmet Muş, Vali Orhan Tavlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse, Kavak Kaymakam Erdem Karanfil, AK Parti İlçe Başkanı Onur Bakır, Siyasi Parti Başkan ve Temsilcileri, İlçe Belediye Başkanları ,Esnaf Odaları Başkanları, Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşları ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Kavak OSB'de faaliyet gösteren Türkiye genelinde üretimde önemli başarı sergileyen ve bir çoğu yurtdışına mal ihraç eden fabrikalar göz doldururken şimdi de Küçük Sanayi Sitesinin de temenin atılmış olması ilçenin örnek gösterilecek konuma geldiğini gösteriyor. 

 

Yeni Türkiye Yüzyılına hazır bir ilçe olmanın gururunu yaşayan Kavak önümüzdeki dönem altın çağına da ayak basacağı gözlerden kaçmıyor.

 

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu döneminde tarihi değişimi yakalayarak, önemli gelişmelere imza atan Kavak'ta altın dönem söylentileri her geçen gün daha da yaygınlaşıyor. 

 

Göç veren ilçe konumundan göç alan ilçe konumuna gelmesi, anonsla işçi aranıyor olması ve gün geçtikçe modern bir görünüme sahip olması dikkatlerden kaçmıyor.

 

Küçük Sanayi Sitesinin temel atma töreninde yaşanan coşku ve aynı zamanda Samsunlu siyasetçi ve yöneticilerin gösterdiği ilgi Kavak İlçesinin dünden bugüne geldiği mesafeyi en güzel şekilde anlatmaya yetiyor.

 

Yükselişin  birlik beraberlik ve kardeşlik duygusu içerisinde başladığı ilçe bu anlamda da gurur verici bir tablo oluşturmasıyla biliniyor.

 

Bütün bu gelişmelerden sonra Kavak'ın yeni Türkiye Yüzyılına  hazır olduğu önümüzdeki dönem altın çağ yaşayacağına kesin gözle bakılıyor.

 

Etiketler : Kavak
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.