Kavak Yaşar Doğu Karakucak Güreşleri 26 Eylül'de yapılacak

SAMSUN HABER Haber Girişi : 17 Eylül 2015 20:17
Kavak Yaşar Doğu Karakucak Güreşleri 26 Eylül'de yapılacak
Kavak Belediyesi ile Kavak Dernekler Federasyonu işbirliğinde bu yıl 6. sı gerçekleşecek olan Geleneksel Yaşar Doğu Karakucak Güreşleri 26 Eylül Cumartesi günü Kavak Güven Göletinde yapılacak.

Kavak Yaşar Doğu Karakucak Güreşleri 26 Eylül'de yapılacak

 

Kavak Belediyesi ile Kavak Dernekler Federasyonu işbirliğinde bu yıl 6. sı gerçekleşecek olan Geleneksel Yaşar Doğu Karakucak Güreşleri 26 Eylül 2015 Cumartesi günü Kavak Güven Göletinde yapılacak.

Güreşler 18 Ağustos'ta planlanmış ancak daha sonra 26 Eylül 2015 tarihine tehir edilmişti.

Güreşler Şehitlerimiz için okunacak Mevlid-i Şerif'ten sonra başlayacak

Güreş başlamadan önce Kavak'ta Şehitlerimiz için Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okutulacak. Daha sonra da er meydanında güreşler başlayacak.  

 Op. Dr. Yılmaz Karagöz Güreşseverleri davet etti

Güreş için bütün hazırlıkların tamamlandığını belirten Kavak Dernekler Federasyon Başkanı Op. Dr. Ylmaz Karagöz ; " Bu yıl programımıza özel bir eğlence koymadık. Yalnızca Karakucak Güreşleri yapılacaktır. Güreşlerimizi de Şehitlerimiz adına okutacağımız Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i Şeriften sonra dualarla başlatacağız. Her yıl olduğu gibi bu yılda birlik ve beraberlik içerisinde geçmesini arzu ettiğimiz güreşlerimiz bölgemizin yetiştirdiği pehlivanların katılımıyla icra edilecektir. Bildiğiniz gibi Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Yaşar Doğu hemşerimizdir. Bu yıl Kavak Belediye Başkanlığı ile  ortaklaşa 6. sını tertiplediğimiz Yaşar Doğu Geleneksel Karakucak Güreşlerimizin en güzel bir şekilde geçeceğini ümit ediyor bu vesile ile tüm halkımızı güreşlerimize davet ediyorum" dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.