• İHSANBAŞKAN

KAVAK'TA SAMSUNLU FEHMİ COŞKUSU

SAMSUN HABER Haber Girişi : 28 Temmuz 2022 14:38
KAVAK'TA SAMSUNLU FEHMİ COŞKUSU
Samsun Kavak Belediyesinin organize ettiği 9. Yaşar Doğu karakucak güreşleri kültür sanat festivalinde sahne alan Samsunlu Fehmi sevenlerini coşturdu.

KAVAK'TA SAMSUNLU FEHMİ COŞKUSU

 

Samsun Kavak Belediyesinin organize ettiği 9. Yaşar Doğu karakucak güreşleri kültür sanat festivalinde sahne alan Samsunlu Fehmi sevenlerini coşturdu.

 

 Aslen Kavaklı olan Samsunlu Fehmi çok kısa sahnede kalmasına rağmen anlattığı fıkralar ve kendi yaşadığı anılarını anlatarak izleyicileri güldürürken söylediği türkülerle sevenlerinin bir kez daha gönlünü aldı.

 

YAŞAR DOĞUYU ANLATAN DÖRTLÜKTE ALKIŞ KOPTU

 

Kavak için bestelediği biz biz Kavaklıyız türküsünü okuyan Samsunlu Fehmi’nin büyük güreşçi Yaşar Doğu için söylediği

 

 DÜRÜSTLÜĞÜYLE NAM SALDI

 CESARETİNİ DESTANLAR YAZDI

  DÜNYA TÜRKÜN GÜCÜNÜ

KAVAKLI YAŞARDOĞU İLE TANIDI

 Sözleri izleyiciler tarafından büyük alkış aldı.

 

SAMSUNLU FEHMİYE BÜYÜK İLGİ

Özellikle Samsun, Asarcık, Lâdik, Havzadan gelen sevenleri Samsunlu Fehmi ile resim çekinmek için sıraya girdiler. Resim çekinenlerin özellikle gençler ve çocukların çok olmasına sevine Samsunlu Fehmi bu çocuklar bizim geleceğimiz gençlerin çocukların gönlünde olmak çok mutluluk verici diyerek mutluluğunu belirtti.

 

Organizasyon için başta Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'na ve ekibine çok teşekkür eden Samsunlu Fehmi Kavak'ta ilkleri yaşamaya davam ediyoruz bu senede ilk kez üç günlük bir festival gerçekleştirildi bu organizasyon ileriki yıllarda daha da güzel olacaktır bize de görev düşerse seve seve yapamaya hazırız.

 

Tekrar İbrahim başkan ve ekibini destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Bu arada Bursa'dan gelen Bursa kavak Yaşar Doğu dernek başkanımız Dursun Koç ve yönetimine, İstanbul Küçük Çekmece Kavaklılar dernek başkanı Erdoğan Gürpınar'a ayrıca teşekkür ediyorum bizleri burada da yalnız bırakmadılar geldiğimiz günden program bitene kadar bizleri yalnız bırakmadılar hepsine teşekkür ediyorum. Dedi

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.