Kavak Muhtarlar Derneğinden hizmet ödülleri

SAMSUN HABER Haber Girişi : 25 Aralık 2015 20:19
Kavak Muhtarlar Derneğinden hizmet ödülleri
Samsun Büyükşehir Belediyesi, Kavak Belediyesi ve Kavak Muhtarlar Derneği işbirliğinde istişare toplantısı düzenlendi.
 Samsun Büyükşehir Belediyesi, Kavak Belediyesi ve Kavak Muhtarlar Derneği işbirliğinde hizmet ödülleri toplantısı düzenlendi. 

Haber; Emrecan Arasan - Kavak

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda düzenlenen ve Kavak Muhtarlar Derneği Başkanlığı tarafından organize edilen istişare toplantısında, belediye tarafından yürütülen ve yürütülecek hizmetler hakkında açıklamalarda bulundu. 

Kavak'ta yapılan hizmetlerin tarih yazdığını ifade eden Sarıcaoğlu, "17 ilçe arasında Samsun Büyükşehir Belediyesi ile en uyumlu çalışan Kavak Belediyesidir. İlçemize yapılan hizmetler tarih yazıyor. Ama bunun için birlik beraberliğe ihtiyacımız var. 

Büyükşehir Belediyesi, Kavak Belediyesi ve muhtarlarımız birlik beraberlik içerisinde bulunmalıyız" dedi. Samsun Büyükşehir Kanalizasyon Daire Başkanı Muhlis Yeşilyurt ise 2016 yılında yapılacak çalışmaların belirlendiğini, kanalizasyon, yağmur tahliye gibi görev alanlarına giren hizmetler için 105 milyon tutarında ihale yaptıklarını bildirdi. 

İçmesuları Daire Başkanı Cihan Güler de bin 400 mahalleye hizmet verdiklerini anlatarak, "Vatandaşın suyu olmadığında nasıl sıkıntı çektiğini biliyoruz. Günün hangi saatinde olursa olsun hemen arızanın giderilmesine çalışıyoruz. Yeter ki haberdar edilelim. Şimdi bin 400 mahalle olduk. Bu bizim çalışma azmimizi kırma yerine daha da artırdı. 2016 yılı çalışma programlarımızı hazırladık. 

SASKİ olarak her zaman sizin yanındayız" diye konuştu. Toplantıya Kavak Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Ayyıldız, Kavak Muhtarlar Derneği Başkanı Necmi Köksal, AK Parti Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel, Kadın Kolları Başkanı Ümmühan Çelik Aracı, Gençlik Kolları Başkanı Aziz Ganık ile SASKİ ve Kavak Belediyesi müdür ve şefleri ile muhtarlar katıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.