Kavak Muhtarlar Derneğinden Görkemli İftar Programı

SAMSUN HABER Haber Girişi : 14 Haziran 2017 13:38
Kavak Muhtarlar Derneğinden Görkemli İftar Programı
Kavak Muhtarlar Derneğinin Kavak Kardelen Düğün salonunda verdiği iftar programı yaklaşık 800 kişilik davetlinin katılımıyla gerçekleşti.
 Kavak Muhtarlar Derneğinin Kavak Kardelen Düğün salonunda verdiği iftar programı yaklaşık 800 kişilik davetlinin katılımıyla gerçekleşti. 

Kavak Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Çelik yaptığı konuşmada Muhtarlar olarak taşıdıkları sorumluluğun bilincinde olduklarını ifade ederek; " Biz vatandaşlarımızın birinci derecede sesi gözü ve kulağıyız. Onların temsilcileriyiz. Bizim asıl derdimiz onların dertleriyle ilgilenmektir. Yediden yetmişe toplumumuzun tüm kesimiyle eşit derecede ilgileniyoruz. Bu akşam burada verdiğimiz yemek aynı zamanda gençlerimizi de biraraya getirip tüm yaş gruplarıyla buluşmaları sağlanmıştır. Davetimize icabet eden herkese şükranlarımı ve gönülden muhabbetlerimi sunuyorum" dedi.

İftar yemeğinde Fatih Mahallesi Muhtarı ve aynı zamanda Fatih 1453 Spor Kulübü Başkanı Tonguç Ali Anıl, Siyasi Parti Temsilcileri KAVKANDER Kavak ve Mahalleleri Kültür Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Tankal, Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven,  Kavak Mahalle Muhtarları, KADEF Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda vatandaş yer aldı.

Yemekte konuşan Mustafa Tankal KAVKANDER olarak ciddi çalışmalara imza attıklarını söyleyerek; " Muhtarlarımızla el ele omuz omuza çalışmanın keyfi içerisindeyiz. Dernek olarak Gençlik ve Kadın Kolları komisyonlarımızı da kurmuş bulunmaktayız" dedi.
Davetliler yemeğin ardından ikram edilen çaylarını içerek birbirleriyle sohbet etme imkanı buldular. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.