Kavak Mahmutbeyli Ortaokulu Mezunları 36 yıl sonra buluştu

SAMSUN HABER Haber Girişi : 06 Ağustos 2022 12:39
Kavak Mahmutbeyli Ortaokulu Mezunları 36 yıl sonra buluştu
Kavak Mahmutbeyli Ortaokulundan mezun olan 44 arkadaş 36 yıl sonra buluştu

Kavak Mahmutbeyli Ortaokulundan mezun olan 44 arkadaş 36 yıl sonra buluştu

 

Mahmutbeyli Ortaokulu Taşımalı eğitimin başlamasıyla eğitim ve öğretime ara vermişti.

 

Sezahattin Temürkıran ve arkadaşlarının Ihlamur Kafede gerçekleştirdiği organizasyonla Kavak Mahmutbeyli Ortaokulundan mezun olan 44 arkadaş 36 yıl sonra buluştu. Mezunlar gecede okul anılarını da anlatarak geçmişi yaşadılar.  Birbirleriyle bol bol hatıra resmi çektirerek hasret gidermeye çalıştılar.

 

Biraraya gelen ve 1986’dan bugünü tam 34 yıldır birbirini görmeyen okul arkadaşları arasında duygulu anların yaşandığı görüldü.

 

Mahmutbeyli Ortaokulu Mezunlarından Sezahattin Temürkıran yaptığı açıklamada:

 

Bir araya gelmenin başlangıç, bir arada durabilmenin ilerleme, birlikte çalışmanın başarı olduğunu bilerek:

Mahmutbeyli Ortaokul Mezunları olarak ilk kez Ihlamur Cafe de biraya geldiğimiz Bu anlamlı gecede ilişkilerimizi devam ettirmek ve bir arada olmak amacıyla yola çıktığımız ve Okul yıllarında içimizde kalan ateşin, sönmemiş anılarını, yeni bir heyecana dönüşmesini yaşadık. Hayatta kazandıklarımızı, istediğimiz dünyalara geri verebilme halini Birbirimize sırtımızı dayayabileceğimiz, birlikte yeni kıvılcımlar yaratacağımız Tanışmak, sohbet etmek, tartışmak, eğlenmek, en çok da birbirimizi dinleyebileceğimiz bir yuva ortamını oluşturmanın sevinci içerisindeyiz” dedi.

 

Temürkıran’dan teşekkür geceye katılan arkadaşlarına teşekkür

 

Temürkıran sözlerini: “Hedefimiz birbirini tutan, kenetlenmiş mezunların oluşturduğu, yaşayan fayda sağlayan bir organizmayı oluşturmak için yaptığımız bir dokunuş hali ile Mezun arkadaşlarımızın hem dönem arkadaşlarıyla hem de tanımadığı diğer mezunlarla hoş sohbetler yaparak okul hatıralarını andıkları bu anlamlı buluşmada, bu keyifli ortamın hazırlanmasında emeğe geçenlere, Bu gecemize anlam ve şeref misafirimiz olan Turgut Altay hocamıza, Geceye katılım sağlayan tüm kardeşlerimize ve mazeret bildirerek katılamayan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız” Diyerek tamamladı.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.