KAVAK KAYMAKAMLIĞI ZOR GÜNDE HALKIN YANINDA

SAMSUN HABER Haber Girişi : 27 Mart 2020 18:47
KAVAK KAYMAKAMLIĞI ZOR GÜNDE HALKIN YANINDA
Kavak Kaymakamlığı Kavak'ta 65 yaş üstü olup ihtiyaçlarını karşılayacak kimseleri olmayan vatandaşlara yardım amaçlı Kavak Vefa Sosyal Destek Grubu kurdu. "Vefa Sosyal Destek Grubu" telefonla veya herhangi bir şekilde taleplerini ileten vatandaşlara 24 s
KORONAVİRÜS SALGINI SÜRESİNCE VATANDAŞIN YANINDA OLDUĞUNU HİSSETTİREN  KAVAK KAYMAKAMLIĞI HALKIN ÜMİDİ OLDU


Kavak Kaymakamlığı Kavak'ta 65 yaş üstü olup  ihtiyaçlarını karşılayacak kimseleri olmayan vatandaşlara yardım amaçlı Kavak Vefa Sosyal Destek Grubu kurdu. "Vefa Sosyal Destek Grubu" telefonla veya herhangi bir şekilde taleplerini ileten vatandaşlara 24 saat hizmet verecek. 

Kavak Kaymakamı İbrahim Engin Şenay yaptığı açıklamada: 

"Son günlerde ülkemizde etkili olan Koronavirüs salgın hastalığı ile mücadele kapsamında 65 yaş üstü ve kronik hastalığı olan vatandaşlarımız için sokağa çıkma yasağı getirilmiştir. Bu durum sebebiyle yurt genelinde, temel ihtiyaçlarını karşılayacak yakını bulunmayan 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımız için "Vefa Sosyal Destek Grubu" adıyla çalışma başlatılmıştır.

Bu çalışmalar kapsamında Kavak Kaymakamlığınca, İlçemizde 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan büyüklerimizden, temel ihtiyaçlarını karşılayacak ve onların dışarıdaki işlerini halledebilecek yakını olmayanlar için "Kavak Vefa Sosyal Destek Grubu" kurulmuş ve çalışmalarına başlamıştır. Sokağa çıkma yasağı olan vatandaşlarımız, her türlü ihtiyaçları için "Vefa Sosyal Destek Grubu"nu 7 gün 24 saat arayabilir ve taleplerini iletebilirler" dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.