Kavak Kamu Kurum ve Kuruluşları iftarda buluştu

SAMSUN HABER Haber Girişi : 08 Haziran 2016 00:59
Kavak Kamu Kurum ve Kuruluşları iftarda buluştu
Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekercinin de katıldığı iftar yemeğinde İlçede görev yapan kamu kurum ve kuruluşları, Sivil Toplum Kuruluşları, Kurum amirleri, Belediye Meclis Üyeleri, siyasi Parti Temsilcileri ve Samsunlu yazar ve şairler yer aldı.
 Kavak Belediyesi Ramazan Ayının ilk İftarını Tirit Evinde düzenlediği yemekle gerçekleştirdi.


Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekercinin de katıldığı iftar yemeğinde İlçede görev yapan kamu kurum ve kuruluşları, Sivil Toplum Kuruluşları, Kurum amirleri, Belediye Meclis Üyeleri, siyasi Parti Temsilcileri ve Samsunlu yazar ve şairler yer aldı.

İftar yemeğinde bir konuşma yapan Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ;"İftar Yemekleri birlik ve beraberliğimizin en güzel göstergesi olmasının yanında devlet millet el ele olduğumuzun da en güzel örneğini sergilemektedir. Ramazan ayı boyunca her birimiz değişik yerlerde bir araya gelerek kaynaşmakta kardeşlik yolunda yardımlaşmak için birbirleriyle yarışmaktadırlar. Bu günler fırsat günleridir. İftarımıza katılan siz değerli davetlilerimize çok teşekkür ediyorum" diyerek konuştu. Sarıcaoğlu ülkemizde ihanet odaklarının Ramazan ayında da hainliklerini sürdürdüklerini ifade ederek Rabbim onlara fırsat vermesin, onları lanetliyor ve kınıyorum dedi. 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.