Kavak'ın tarihi ve kültürel değerleri turizme kazandırılacak

SAMSUN HABER Haber Girişi : 04 Haziran 2021 21:28
Kavak'ın tarihi ve kültürel değerleri turizme kazandırılacak
Kesmen Turizm Şirketi Sahibi Sami Kesmen ve Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nu ziyaret etti.
 Kesmen Turizm Şirketi Sahibi Sami Kesmen ve Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven  Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nu ziyaret etti. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu: Bölgemizin tarihi kültürel ve turistik değerleri hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Bu anlamda neler yapılabilir diye düşüncelerimizi değerlendirdik. İlerleyen günlerde ilçemizin turist çeken önemli cazibe merkezlerinden birisi olması için üzerimize düşen görevi yapmaya hazır olduğumuzu her zaman ifade ediyoruz. Bu değerlerimizin turizme kazandırılmasından yanayız. Kesmen Turizm Sahibi İlahiyatçı Yazar Sayın Sami Kesmen ve Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Sayın Ahmet Seven’e yapmış oldukları nazik ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum diyerek konuştu.

 Kesmen Turizm Şirketi Sahibi Sami Kesmen'de biz Kavak'a günübirlik turlarla ziyaretçi getiriyoruz. Pandemi sebebiyle ara verdiğimiz çalışmalarımıza önümüzdeki günlerde tekrar başlayacağız. Kavak'ın önemli değerlerini tanıtıp ziyaret etmelerini sağlıyoruz dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.