Kavak İlçesi Göçebe Mahallesi Derneğinden istişare toplantısı

SAMSUN HABER Haber Girişi : 14 Mart 2016 13:46
Kavak İlçesi Göçebe Mahallesi Derneğinden istişare toplantısı
Kavak Göçebe Mahallesi Derneği gerçekleştirdiği istişare toplantısında mahallenin sorunları ve çözüm önerilerini masaya yatırdı. Yapılan toplantıya AK PARTİ Samsun Milletvekili Hasan Basri KURT'ta katıldı.

Kavak İlçesi Göçebe Mahallesi Derneğinden istişare toplantısı.

Kavak Göçebe Mahallesi Derneği gerçekleştirdiği istişare toplantısında mahallenin sorunları ve çözüm önerilerini masaya yatırdı. Yapılan toplantıya AK PARTİ Samsun Milletvekili Hasan Basri KURT'ta katıldı.

Son yıllarda köylerde yaşanan hareketliliğin dikkatlerden kaçmadığını söyleyen Dernek Başkanı Ahmet Seven bu hareketliliği teşvik etmek için hizmet üretmenin de gerekli olduğunu söyleyerek; " Köylerimizi yaşanılır hale getirmek için yeni projeler üretmek ve yaşanılırlığa katkıda bulunarak köylerimizi cazibe haline getirmek gerekir. Bunun için de gerek köy sakinlerine gerekse köy dışında yaşayanlara ciddi görevler düşmektedir. Göçebe Mahallesine öncelikle bir köy meydanı kazandırmak bu meydan içerisinde cami, yaşam parkı ve çocuklar için oyun parkları kurmak önceliğimizdir. Bunun için el birlik çalışmalarımız devam etmektedir. Bu anlamda destek veren üye ve hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Bugün aramızda bulunan ve toplantımızı onurlandıran  AK PARTİ Samsun Milletvekilimiiz Hasan Basri KURT'ta ta katkı ve katılımları için ayrıca teşekkür ediyorum. Yapacağımız çalışmalarda yanımızda olduğunu görmek ve hissetmek bize ayrı bir güç veriyor " dedi.


Toplantı da konuşan AK PARTİ Samsun Milletvekili Hasan Basri KURT'ta yaptığı konuşmada mahallelerimize önemli yatırımlarda bulunduklarını ifade ederek; " Var gücümüzle halkımızın refah düzeyini artırmaya yönelik çalışmalar yapıyoruz. Hükumetimiz bugüne kadar köylerimize önemli yatırımlar yapmıştır. Köylerde yaşayan vatandaşlarımıza modern imkanları sunmanın gayreti içerisinde olmuştur. Yollarımız toz ve çamurdan kurtarılmış asfalt ve beton yollarla donatılmıştır. Göçebe Mahallesinde yapılan ve yapılacak olan hizmetlerin de takipçisi olmaya devam edeceğiz." Diyerek konuştu.

Daha sonra dernek yönetim kurulu üyeleri söz alarak öncelikli hizmetler hakkında çözüm önerileri sundu. Göçebe Mahallesi Derneği Başkan yardımcısı Nurettin Sever'de yaptığı açıklamada; " En kısa zamanda yer tespiti yaptığımız alanda köyümüze bir cami ve kültür alanı inşaatına başlayacağız. Bunun için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacak, bugüne ve gelecek nesillere kalıcı bir eser bırakacağız. Bunu hep birlikte gerçekleştireceğiz" dedi.

Katılanların hatıra fotoğrafı çektirdikleri anı fotoğrafıyla program sona erdi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.