Kavak Göçebe Köyü halkından Bakan Muş'a görkemli karşılama

SAMSUN HABER Haber Girişi : 07 Mayıs 2023 18:22
Kavak Göçebe Köyü halkından Bakan Muş'a görkemli karşılama
Göçebe Mahallesi Muhtarı Aydın Akça tarafından Koçalan'da karşılanan Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş Göçebe Mahallesi Muhtarı Aydın Akça'ya vatandaşların ilgisinden memnun olduğunu ve köyün sorunları ile yakından ilgileneceğini söyledi.

Kavak Göçebe Köyü halkından Bakan Muş'a görkemli karşılama

 

 

Kavak Göçebe Mahallesinde davul zurna ile karşılanan Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş'a vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu. Bakan Muş'a Muhtar Aydın Akça'nın kızı Gökçe Akça tarafından çiçek takdim edildi. 

 

 

Samsun AK Parti Milletvekili Fuat Köktaş'ın da bulunduğu ziyaretin coşku ve heyecan içerisinde geçtiği görüldü. 

 

Ziyarette Kavak AK Parti İlçe Başkanı Onur Bakır, Göçebe Mahallesi Muhtarı Aydın Akça, Göçebe Derneği Başkanı Ahmet Seven, Göçebe Kovancık Derneği Başkanı Aslan Çakır ve çok sayıda vatandaş hazır bulundu.

 

Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş Kavak Göçebe Mahallesinde moral depoladı

 

 

Göçebeliler Bakan'a tam destek sözü

 

Göçebe Mahallesi Muhtarı Aydın Akça tarafından Koçalan'da karşılanan Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş Göçebe Mahallesi Muhtarı Aydın Akça'ya vatandaşların ilgisinden memnun olduğunu ve köyün sorunları ile yakından ilgileneceğini söyledi.

 

 

Vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektiren Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş daha sonra Akbelen Mahallesinde gerçekleştirilen Hıdırellez şenliğine katılmak üzere Göçebe mahallesinden ayrıldı.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.