KAVAK GAR PARKA VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 03 Haziran 2018 23:43
KAVAK GAR PARKA VATANDAŞLARDAN  YOĞUN İLGİ
Kavak İlçesinin gözde dinlemne yerlerinden birisi olan Çerkez Ethembey Parkı GAR park aranılan dost sohbetlerinin de değişmez adresi olmaya devam ediyor.
KAVAKTA PARKLARA İLGİ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

Kavak İlçesinin gözde dinlemne yerlerinden birisi olan Çerkez Ethembey Parkı "Gar Park" aranılan dost sohbetlerinin de değişmez adresi olmaya devam ediyor.


Tüm aksamlarıyla doğal olarak düzenlenen ve Kavak Belediyesinin Sosyal Tesisi olarak ilçe halkına  hizmet veren Parkta vatandaşlara semaver çayı ikram ediliyor.


Gar Parkta  teravih namazı öncesinde biraraya gelen Kavak Kaymakamı Fahri Onay, Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ve Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri semaveri çayı eşliğinde Ramazan Ayının topluma kattığı değer ve kardeşliğin önemi konularında düşüncelerini dile getirdiler.


SAMSUNDAN ÇAY İÇMEYE GELİP GERİ DÖNENLER VAR

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu: "Bir zamanlar ilçemizde ciddi anlamda sosyal tesis ihtiyacı hissediliyordu. Şimdi bu tesislerimizin sayılarını çoğalttık. Vatandaşlarımız aileleriyle  huzur ve güven içerisinde istediği tesise giderek çayını içip sohbetini yapabiliyor. Hatta gün içerisinde Samsundan çay içmeye gelip geri dönen vatandaşlarımıza şahit oluyoruz.  Bundan son derece mutluluk duymaktayım. Bu güzelliğe katkıda bulundukları için çalışanlarımıza ve vatandaşlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum" diyerek konuştu




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.