Kavak Beyköy 3. Asar Şenlikleri Gerçekleşti

SAMSUN HABER Haber Girişi : 28 Haziran 2017 03:00
Kavak Beyköy 3. Asar Şenlikleri Gerçekleşti
Kavak İlçesine bağlı Beyköy Mahallesinde 3. Asar Şenlikleri gerçekleşti.
 Kavak İlçesine bağlı Beyköy Mahallesinde 3. Asar Şenlikleri gerçekleşti. 

Kavak İlçe içinden ve çevre illerden gelen çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşen Beyköy 3. Asar Şenliklerinde büyük heyecan ve coşku birarada yaşandı.

Şenliklere MHP Grup Başkan vekili Samsun Milletvekili Erhan Usta, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şube Başkanı Necati Yılmaz, Kavak muhtarlar derneği :Başkanı Niyazi Çelik, Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven,  KAVKANDER Başkanı Mustafa Tankal, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, STK Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Beyköy 3. Asar Şenlikleri Düzenleme Komite Başkanı İşadamı Necmeddin Doyaroğlu yaptığı konuşmada şenliklerin her geçen yıl geliştiği önümüzdeki günlerde şu andaki alanlara sığmayacak duruma geleceğini ifade etti. Doyaroğlu şenliklerin yapılmasında büyük emeği bulunan komite üyelerine ve Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcoğluna teşekkür etti.  


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.