Kavak Belediyesinden Muhteşem Yaz Festivali

SAMSUN HABER Haber Girişi : 29 Temmuz 2023 22:58
Kavak Belediyesinden Muhteşem Yaz Festivali
Kavak İlçesinin kültürel değerlerinin yaşatılıp-tanıtılması ve gelecek nesillere aktarılması amacıyla bu yıl 10.’sunu düzenlenen ‘’Geleneksel Yaşar Doğu Karakucak Güreş Festivali ve Yaz Konseri’’ etkinliği büyük bir coşku ile gerçekleşti.

Kavak Muhteşem bir festivale ev sahipliği yaptı

 

 

Kavak İlçesinin kültürel değerlerinin yaşatılıp-tanıtılması ve gelecek nesillere aktarılması amacıyla bu yıl 10.su düzenlenen ‘’Geleneksel Yaşar Doğu Karakucak Güreş Festivali ve Yaz Konseri’’ etkinliği büyük bir coşku ile gerçekleşti.

 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da gönderdiği mesajla kutladığı etkinliğe başta Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlıolmak üzere İlçe Kaymakamı  Milletvekilleri, Belediye Başkanları, Siyasi Partil temsilci ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 

 

Yaşar Doğu Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Özkan Yılmaz oldu.

 

Özkan Yılmaza Başpehlivan madalyasını Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ve Güreş Ağası Ali Hikmet Karaosmanoğlu birlikte taktı. 

 

Güreş Ağalığı Birbuçuk Milyon TL'ye İş Adamı Ali Hikmet Karaosmanoğlu'nda kaldı

 

Açık artırma ile yapılan Güreş Ağalığı ihalesini birbuçuk milyon TL. ile Ali Hikmet Karaosmanoğlu aldı.

 

 

Güreşlere onur konuğu olarak katılan Yaşar Doğu'nun oğlu Prof. Dr. Gazanfer Doğu babasının aziz hatırasını yaşattıkları için Başta Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu olmak üzere katkıda bulunanlara teşekkür etti. 

 

 

Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'ndan Teşekkür

 

 

İlçemizin kültürel değerlerinin yaşatılıp-tanıtılması ve gelecek nesillere aktarılması amacıyla bu yıl 10.’sunu düzenlediğimiz ‘’Geleneksel Yaşardoğu Karakucak Güreş Festivali ve Yaz Konseri’’ etkinliğimizi büyük bir coşku ile yaptık. Etkinliğimizde mesajı ile bizleri yalnız bırakmayan Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a, Samsun Valimiz Doç. Dr. Zülkif Dağlı'ya Kaymakamımıza, Milletvekillerimize, Belediye Başkanlarımıza, Siyasi Partilerimizin çok değerli başkan ve yönetimlerine, Güreş Ağamız İşadamı Ali Hikmet Karaosmanoglu'na, KADEF ve KAVSİYAD Başkan ve Yönetimlerine, Muhtarlarımıza, tüm Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcilerine, İş adamlarımıza, Meclis Üyelerimize, Samsun’dan ve Türkiye'nin muhtelif şehirlerinden gelen tüm hemşerilerimize, Dernek Başkanlarımıza, Er meydanında halkımıza unutulmaz anlar yaşatan güreşçilerimize, emek verip katkıda bulunan herkese canı gönülden teşekkür ediyorum. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.