• İHSANBAŞKAN

Kavak Belediye Başkanı Sarıcaoğlu'nun sevinç günü

SAMSUN HABER Haber Girişi : 28 Kasım 2015 22:07
Kavak Belediye Başkanı Sarıcaoğlu'nun sevinç günü
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nun oğlu Atıf Sarıcaoğlu nişanlandı.
 Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nun oğlu Atıf Sarıcaoğlu nişanlandı.

Çakallı Han'da düzenlenen mütevazı bir merasimle nişanlanan çiftin merasimine Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci,  Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı,  Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Edis, Kavak AK Parti Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel, Kavak BelediyesiÖzel Kalem Müdürü Mustafa Kemal Demiroğlu,  bürokratlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Çiftin nişan Yüzüklerini Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci,  Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı,  Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Edis, Kavak AK Parti Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel ve Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu birlikte kestiler.

Sarıcaoğlu yaptığı konuşmada evladının nişanını görüp yaşamak bir insanin hayatında yaşadığı en mutlu günlerinden birisi olduğunu ifade ederek bende bu gün böylesi güzel günlerimden birisini yaşıyorum. Sizleri aramızda görmek bu mutlu günümüzde duyduğumuz sevinci ikiye katladı. Dostlar acı günde belli olur demişler mutlu günde de belli olur. hepinize çok teşekkür ediyorum dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.