Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'na övgü

SAMSUN HABER Haber Girişi : 09 Aralık 2016 22:50
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'na övgü
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlunun göreve geldikten sonra İlçede hayata geçen projeleri yurt çapında ilgi görmeye başladı. Dikkatlerden kaçmayan çalışmalar gerek sosyal medya üzerinden gerekse siyasiler tarafından sitayişle söz edildiği görülüy
 Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlunun göreve geldikten sonra İlçede hayata geçen projeleri yurt çapında ilgi görmeye başladı. Dikkatlerden kaçmayan çalışmalar gerek sosyal medya üzerinden gerekse siyasiler tarafından sitayişle söz edildiği görülüyor.

İlçede yapımı tamamlanarak vatandaşın hizmetine açılan Parklar, Tirit Evi, Yol bakım ve asfaltlama çalışmaları, KYK Öğrenci Yurdu, Belediye Yeni Hizmet Binası bunlardan sadece birkaçı...

Kavak İlçesinin modern anlamda gelişmesi Samsunun gözbebeği haline gelmesi Kavakta yaşayanları olduğu kadar Kavak dışında yaşayanları da hem sevindiriyor hem de heyecanlandırıyor. 

Kavak Platformundan İbrahim Sarıcaoğluna destek

Geçtiğimiz günlerden adından sıkça söz ettiren KAVAK PLATFORMU'da Kavakta meydana gelen gelişmeleri gündeme taşıyarak Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nun bu projelerin hayata geçmesinde önemli katkı sağladığına dikkat çekerek bu konuda destek verdiklerini ve bundan sonra da destek vermeye devam edeceklerini ifade ettiler.

İbrahim Sarıcaoğlu'na bir takdir de Süleyman Yağcıoğlundan geldi

Eski Samsun Milletvekili İLK Parti Genel Başkanı Süleyman Yağcıoğlu gönderdiği Mektupta Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlundan övgü ile söz ederek özellikle her mahalleye bir park projesinin diğer belediyeler tarafından örnek alınması gerektiğini yazdı. Kavak Belediyesi'nin sosyal medyada yayınladığı Yağcıoğlu imzalı mektupta şunları yazıyor.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.