Kavak Anadolu İmam Hatip Lisesi tamamlanıyor

SAMSUN HABER Haber Girişi : 01 Aralık 2015 23:53
Kavak Anadolu İmam Hatip Lisesi tamamlanıyor
Kavak Anadolu İmam Hatip Lisesi tamamlanmak için son günlerini sayıyor
 Kavak Anadolu İmam Hatip Lisesi tamamlanmak için son günlerini sayıyor 

Kavak'ta yapımı hızla devam eden İmam Hatip Lisesinde çalışmalar tamamlanıyor.

"900 Öğrenci Faydalanacak"
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu konu ile ilgili yaptığı açıklamada; "İlçemizde yapımı devam eden Kavak Anadolu İmam Hatip Lisesinde çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Toplamda 7500 metrekarelik alana sahip olan Anadolu İmam Hatip Lisesinde 32 derslik bulunuyor. 900 öğrencinin faydalanacağı Lisede 960 kişi kapasiteli konferans salonu bulunuyor. İçerisinde Kafeterya, halı saha ve laboratuvarın bulunduğu Anadolu İmam Hatip Lisesi tamamlandığında ilçemize çok büyük faydası. Binamızın yapımına katkı sağlayan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

"Kazanan Kavak Olacak"
Dernek Başkanı Ramazan Atıcı; "Anadolu İmam Hatip Lisemiz tamamlandığında kazanan Kavak olacak. Çok sayıda öğrencimizin eğitimlerini rahat ve huzurlu bir şekilde devam ettirebileceği bir ortam hazırladık. Çalışmalarımıza gece gündüz ara vermeden devam ediyoruz.Bugüne kadar yanımızda olan ve katkılarını esirgemeyen hayırseverlerimize bu


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.