KAVAK AK PARTİ'DEN KONGREYE DAVET

SAMSUN HABER Haber Girişi : 23 Şubat 2018 09:33
KAVAK AK PARTİ'DEN KONGREYE DAVET
Kavak AK PARTİ İlçe Kongresi 25 Şubat 2018 Saat 10.00'da Kavak Kardelen Düğün Salonunda gerçekleşecek. Kavak AK PARTİ İlçe Başkanı Bülent Yüksel yayınladığı mesajla tüm halkı kongreye davet etti.
AK PARTİ Kavak İlçe Kongresi 25 Şubat 2018 pazar günü  Saat 10.00'da Kavak Kardelen Düğün Salonunda gerçekleşecek. Kavak AK PARTİ İlçe Başkanı Bülent Yüksel yayınladığı mesajla tüm halkı kongreye davet etti. 

ÖRNEK BİR KONGRE OLACAK

Partililer Genel Merkez tarafından belirlenen ve kongreye tek aday olarak girecek olan Osman Atlının ilçede sevip sayılan bir kişiliğe sahip olduğunu söyleyerek adayımızın etrafında kenetlendik. Birlik ve beraberliğimizin gücünü göstereceğiz. Partimize ve İlçemize yakışan bir kongre yaşayacağız. 
Bu hususta başta Bülent Yüksele ve arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz diyerek konuştular.

Öte yandan AK Parti İlçe Başkanı Bülent Yüksel; " Ben dün olduğu gibi bugünde partimizin ve adayımızın yanındayım. Bundan böyle de görev verildiği takdirde her kademede görev yapmaya talibim. Ben bu partide ilçe başkanı olarak görev yapmanın gururunu yaşadım. Hep birlikte yolumuza devam etmekten de onur duyuyorum..." diyerek konuştu. 

BAYRAM HAVASINDA KONGRE BEKLENİYOR

Kavakta gerçekleşecek olan Kongrenin bayram havasında geçmesi bekleniyor. Kavaklı vatandaşlar kongrede yerimizi alacağız. Hiçbir şekilde polemiğe yer verilmeyecek. Partimizin yanındayız.  

SEÇİME OSMAN ATLI İLE GİDİLECEK

Aynı zamanda Kavak Esnaf Kefalet Kooperitif başkanı ve Kavak Belediye Meclis Üyesi olarak ta görev yapan Osman Atlı kongreye tek aday olarak girecek. 

KAVAKLI SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI DA  TEBRİK ETTİLER
BİRLİK ve BERABERLİK MESAJI VERDİLER

Merkezi Samsun ve Samsun dışında bulunan STK Temsilci ve yönetim kurulu üyeleri de başkan adayı Osman Atlı'yı tebrik ederek Kongrenin hayırlara vesile olması dileğinde bulundular. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.