KARAGÖZ; 'KİMSE MERAK ETMESİN'

SİYASET Haber Girişi : 20 Ekim 2013 00:06
KARAGÖZ; 'KİMSE MERAK ETMESİN'
Yaklaşan yerel seçimler öncesi Kavaklı birçok kişinin aday adayı olması üzerine kamuoyunda Kavaklılar bölünecek şeklinde yorumlar yapıldığını belirten KADEF Genel Başkanı Op.Dr. Yılmaz Karagöz, "Konuşmaya sıra gelince mangalda kül bırakmayan arkadaşlar me
Yaklaşan yerel seçimler öncesi Kavaklı birçok kişinin aday adayı olması üzerine kamuoyunda Kavaklılar bölünecek şeklinde yorumlar yapıldığını belirten KADEF Genel Başkanı Op.Dr. Yılmaz Karagöz, "Konuşmaya sıra gelince mangalda kül bırakmayan arkadaşlar merak etmesin. 1000 partiden 1000 tane Kavaklı aday çıksa da Kavaklı bölünmez. Hele partiler adaylarını belirlesin, KADEF'in görevi ve gücü ondan sonra ortaya çıkacaktır" dedi.

KADEF'in 10 binin üzerindeki üye sayısı ile Türkiye'deki en büyük ilçe örgütlenmesi olduğunu söyleyen KADEF Genel Başkanı Op.Dr. Yılmaz Karagöz, KADEF üyeleri arasında çeşitli siyasi partilere üye olan insanlar bulunduğunun altını çizerek, "Bu kardeşlerimiz çeşitli partilerden halkına hizmet etmek için aday adayı olabilirler. Bunda bizim için hiçbir mahsur yoktur. Bu aynı zamanda siyasi partilere yaklaşımımızı da göstermektedir. Bizim için önemli olan Samsun halkına en iyi hizmeti vermektir. Yegane kriterimiz insanımıza hizmettir. Konuşmaya sıra gelince mangalda kül bırakmayanların yorumlarına bakmayın. Çok sayıda Kavaklı hemşehrimizin aday adayı olmasıyla kamuoyunda Kavaklılar bölünecek izlenimi oluşturmaya çalışıyorlar. Önce şunu belirtmek isterim ki, 1000 partiden 1000 tane Kavaklı aday çıksa da Kavaklı bölünmez. Kavak insanın özünde bölücü, ayırıcı, ötekileştirici, soğutucu, uzaklaştırıcı gibi menfi özellikler bulunmaz. Aksine Kavak insanının özünde birleştirici, bağışlayıcı ve lutfedici gibi erdemler vardır. Hele partiler adaylarını belirlesin, KADEF'in görevi ve gücü ondan sonra ortaya çıkacaktır" diye konuştu. 

KOL KIRILIR YEN İÇİNDE KALIR
Önümüzdeki yerel seçimlerde Kavaklının ortak sesinin KADEF'ten çıktığını tüm Samsun'a hissettireceklerini belirten KADEF Genel Başkanı Op.Dr. Yılmaz Karagöz, " Kamuoyundaki Kavaklılar üzerine yapılan spekülatif söylemlerin yersiz olduğunu kısa bir zaman sonra İnşallah göreceğiz. Artık Kavaklılar eski Kavaklılar değildir. Bizler kendi aramızda herşeyi tartışırız, ama kol kırılır yen içinde kalır. KADEF onbinlerin temsilcisi olan bir federasyondur. Bizler tartışırsak da burada sevinirse de burada seviniriz. Artık Kavaklıların yaşadığı toplumda söz sahibi olmasını isteyen KADEF gibi bir yapı var. Bu yapıya üye onbinlerce insanımız vakti geldiğinde kendi görüşlerini bir yere bırakıp, bu birlikteliğin görüşüne nasıl uyacağını tüm halkımıza gösterecektir. Siyasi partiler adaylarını belirledikten sonra, hemen hemen tüm Kavak köylerinin delegelerinin bulunduğu KADEF'te bu adayları kendi arasında değerlendirecektir. Ardından KADEF, bütün adaylar Kavaklı da olsa, halkımıza en iyi hizmeti vereceğine inandığı adayı destekleyecek ve desteğini açıklayacaktır. Verilen karar ise tüm Kavaklıların kararı olacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" şeklinde konuştu.

KAVAKLILARA ÇAĞRI
Kavaklıların çağrıda bulunan Op.Dr. Yılmaz Karagöz, "Buradan tüm kavaklı hemşehrilerime sesleniyorum. Seçim zamanı yaklaştıkça artık anketler yapılmakta, insanların fikirleri sorulmakta. Bu tür sorulara yönelik olarak siyasi görüş belirtmeyin. Eğer illa bir görüş istenirse Bizler Kavaklıyız ve KADEF'e bağlıyız. Kendi aramızda tek tek karar vermeyiz. Federasyon ne derse o demeliyiz. Kamuoyundaki Kavaklılar üzerine yapılan spekülatif söylemlerin önüne ancak bu şekilde geçebiliriz" şeklinde konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.