KARAGÖZ: GÖREVDEN KAÇMAYIZ

SİYASET Haber Girişi : 05 Ekim 2013 21:29
KARAGÖZ: GÖREVDEN KAÇMAYIZ
Yaklaşan yerel seçimler için geri sayım sürerken partiler seçimleri kazanabilecekleri adayları belirleyebilmek için yoğun bir çalışma yürütüyor.
Yaklaşan yerel seçimler için geri sayım sürerken partiler seçimleri kazanabilecekleri adayları belirleyebilmek için yoğun bir çalışma yürütüyor. Isınan siyaset arenasında ise Samsun'da ismi sıkça gündeme gelen Op. Dr. Yılmaz Karagöz, Yönetim Kurulu Toplantısında yaşanan gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulundu. 

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde siyasi partilerin aday belirleme süreci bütün hızıyla devam ediyor. Tepeden inme adaylar yerine halkın ve teşkilatın beğendiği isimleri ön plana çıkartmayı hedefleyen siyasi partiler yaptıkları anket çalışmaları ile kamuoyunun nabzını yokluyor. Geçen dönem İlkadım İlçesi'nde belediye başkanlığı seçimlerinde birliktelik yapan Kavaklıların vermiş olduğu 'Aday çıkaracaklar bizi hesaba katsınlar' mesajı ile Kavaklıların Samsun'daki 120 bini bulan oy potansiyeli de siyasi partilerin göz ardı etmediği diğer bir konu. 

İSMİ SIKÇA GÜNDEME GELİYOR
Bu arada yaptığı başarılı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren KADEF Genel Başkanı Op. Dr. Yılmaz Karagöz'ün ismi de yaklaşan yerel seçimler öncesi sıkça gündeme gelmeye başladı. Yaşanan gelişmelerin ardından siyaseti düşünmeye başlayan KADEF Genel Başkanı Op. Dr. Yılmaz Karagöz'ün kararı ise seçim yarışına girecek diğer aday adayları için büyük önem taşıyor.  

GÖREVİ ÜSTLENMEKTEN ÇEKİNMEYİZ
KADEF Yönetim Kurulu'nun aylık olağan toplantısı işte böylesi siyasi bir ortamda gerçekleştirildi. Yaşanan gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bunulan toplantıda konuşan KADEF Genel Başkanı Op. Dr. Yılmaz Karagöz, "Kavaklıları temsil eden en büyük kurumun başındaki kişi olarak şunun altını çizmek istiyorum. Biz bu zamana kadar hiçbir siyasi partiye yakınlık ve uzaklık göstermedik. Her partiye eşit mesafede durduk. Ancak bizler belli dönemlerde belli kişileri destekledik. Bizim bu desteğimiz hiçbir zaman siyasi partilere yönelik bir destek olmadı. Bizlerin desteği Kavaklılara ve Samsunlulara oldu. Hiç bir partiye de bu zamana kadar sırt çevirmedik. Bu nedenle hemen hemen tüm partilerin KADEF'e karşı bir sempatisi bulunmaktadır. Siyasi partilerin Kavaklıları temsil etmem dolayısıyla şahsımıza göstermiş olduğu ilgi açıkcası bizi siyaseti düşünmeye sevk etmiştir. Bu konuyu bu günkü toplantıda KADEF'deki arkadaşlarım ile değerlendirmek istiyorum. Eğer yapacağımız bu istişarelerde halkımıza hizmet edebileceğimize inanırsak görevi üstlenmekten çekinmeyeceğimin bilinmesini isterim" diye konuştu.

KALİTELİ SİYASET KALİTELİ İNSANLA OLUR
Toplantıda konuşan KADEF Genel Sekreteri Levent Kaya ise, Op. Dr. Yılmaz Karagöz'ün gerek kişiliği, gerek bilgi ve becerisi ile her görevi başarılı bir şekilde gerçekleştirecek yapıda olduğunu belirterek, "Gönül ister ki siyasette Sayın Karagöz gibi donanımlı insanlar ön plana çıksın. Bence Türkiye'nin en büyük eksiği Op. Dr. Yılmaz Karagöz gibi donanımlı insanların siyasette fazla yer almamasıdır. Ne yazık ki, insanları bir oy için aldatarak yalan söyleyenler, uçuk vaatlerde bulunanlar, çamur at izi kalsın mantığı ile siyaset yapanlar Op. Dr. Yılmaz Karagöz gibi donanımlı insanlarımızı siyasete girmekten alıkoymakta. Bunu değiştirmemiz lazım. O nedenle başkanımızı siyasi arenada görmek şahsen beni oldukça mutlu eder. Kaliteli siyasetin kaliteli insanlarla olacağına inanan birisi olarak başkanımızın her zaman arkasında olacağımızı söylemek isterim. Karar kendisinin. Başkanımızın vereceği her kararın arkasındayız" diye konuştu. 

ADAYLARA MESAJ VAR
Toplantıda siyasetçilere de mesajlar çıktı. Seçimlerde Samsun'a yakışan hal, hareket ve davranışların sergilenmesi için çağrıda bulunulurken, KADEF Yönetim Kurulu memlekete hizmet etmek isteyen adayların bir birlerine karşı saygılı olmalarını, adayların siyaset adap ve üslubuna yakışacak şekilde tartışmalarını, fikirlerini ve projelerini aynı üslup içinde açıklamalarını istedi. Yaşanan gelişmeler hakkında görüş alışverişinin bulunulduğu toplantı sonrası KADEF Yönetim Kurulu birlikte akşam yemeği yedi. 
www.kadef.org.tr

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.