Karadeniz Kitap Fuarı kitapseverler tarafından büyük ilgi görüyor

SAMSUN HABER Haber Girişi : 22 Şubat 2017 21:21
Karadeniz Kitap Fuarı kitapseverler tarafından büyük ilgi görüyor
Bu yıl Samsunda 3.sü açılan Karadeniz 3. Kitap Fuarına ziyaretçi akını yaşanıyor. Yüzlerce yayınevinin katıldığı ve ülkemizin en büyük kitap fuarlarından birisi olan Karadeniz Kitap Fuarında ünlü yazarlar okurlarıyla buluşup kitaplarını imzalıyor.
 Bu yıl Samsunda 3.sü açılan TÜYAP Karadeniz 3. Kitap Fuarına ziyaretçi akını yaşanıyor. Yüzlerce yayınevinin katıldığı ve ülkemizin en büyük kitap fuarlarından birisi olan Karadeniz Kitap Fuarında ünlü yazarlar okurlarıyla buluşup kitaplarını imzalıyor.

Samsun ve çevre illerinin yoğun ilgi ve katılımını çeken fuar 21-26 Şubat 2017 tarihleri arasında açık kalacak.

Fuarla ilgili görüşlerini dile getiren Samsun Yazarlar Derneği Başkanı  Ahmet Seven; " Önceki yıllardan olduğu gibi bu yılda kitap fuarına ziyaretçi akınının yaşanması sevindiricidir.Fuarı kitapseverler ve okurların hem yeni çıkan kitaplarla buluşması hem de yazar-okur tanışmasına sebep olması bakımından önemsiyoruz. Samsun Yazarlar Derneği olarak bu yıl Fuara 50'nin üzerinde Samsunlu yazarla birlikte katılmaktan son derece mutluyuz. Derneğimizin stantı hem yazarlarımızın hemde ziyaretçilerimizin buluşma adresi oldu. Fuar Samsunumuzun açısından da bir şans ve fırsattır. Bu yıl ulaşım sorunun giderilmesi ziyaretçi sayısında önemli rol oynamıştır. Yetkililere ve ziyaretçilerimize ayrıca teşekkür ediyorum. "dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.