Karaçoban: Havza'ya hizmet sevdası ile yola çıktık

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 12 Aralık 2023 21:34
Karaçoban: Havza'ya hizmet sevdası ile yola çıktık

HAVZA’MIZA VE ÜLKEMİZE HİZMET ETMEK İÇİN ADAYIM

 

AK Parti Havza Belediye Başkan Aday Adayı Yüksek Makine Mühendisi Sedat KARAÇOBAN Havza'ya hizmet sevdası ile yola çıktığını söyledi.

 

Sedat Karaçoban; "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda  ak belediyecilik, gönül  belediyecilik anlayışı ile ilçeme hizmet edeceğim. Şeffaf ve ilkeli bir belediyecilik anlayışını Havza’ya getirerek, İlçemizi tarımda ve turizmde marka yapmak, iş istihdamı sağlayarak  bu hizmetleri devamı ile çağdaş bir şehir haline dönüştürmek için  adayım. Havza’ya hak ettiği değeri kazandırarak, bir Havza sevdalısı olarak yola çıktım. Takdir halkımızın ve partimizin" dedi.

 

‘’İlçemiz için hangi aday  hayırlı ise  o olsun’’ 

 

İlçemiz için hangi aday  hayırlı ise o olsun ama biz en güçlü şekilde geliyoruz.

 

İlçemizden gençlerimizin göç ettiğini belirten Karaçoban; "Havzamız ne yazık ki devamlı göç veren bir ilçe pozisyonuna gelmiştir. Bunun sebepleri arasında ise istihdam sahalarının oluşmamasıdır. Gençlerimizin doğduğu, büyüdüğü bu topraklarda yaşaması için gerekli istihdam sahalarının oluşturulması yönünde bir mühendis kimliği olarak iş adamlarımızın ve  müteşebbislerin önünü açacağız. Havza’mıza gerek turizm gerek kurulacak fabrikalarla göç veren değil, göç alan konumuna getireceğiz. Bu konuyla ilgili çalışma yapan Havza OSB , Havza  Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ile birlikte hareket ederek  yeni ve modern bir sanayiyi geliştirerek ilçemize kazandırmak için tüm gayretimi ortaya koyacağız" ifadelerini kullandı.

 

‘’ Havza’mıza Yeni  ve Gerçekçi Projelerle Geliyoruz’’

 

Havza’mız için yeni projelerimiz var Aday olduğumuz da hepsini tek tek açıklayacağız.

 

Belediyeciliğin sadece yol yapmak, park yapmak ve temizlik işleriyle uğraşmaktan ibaret olmadığını düşünen bir anlayışla ilçemizin her alanında eksik kalan ve yapılması gereken çalışmalarda elimden gelen tüm  enerjimi göstereceğim.

 

İlçemizin genel problemleri üzerine paylaşımcı ve istişareye her zaman açık bir yapıyla problemlerin üzerine gideceğiz. Otopark, kent meydanı, eğitim ve sağlık alanlarında ve mevcut yapıların halkın daha fazla ve rahat kullanabileceği, özellikle engelli kardeşlerimizin rahatça yaşayabileceği, yeni, gerçekçi ve uygulanılabilir projelerle Havza’yı tüm kurum ve sivil toplum kuruluşlarıyla inşa edeceğiz" diyerek konuştu. 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.