Karaaslan: Erdoğan kulağına bebeğimin ismini okudu

SAMSUN HABER Haber Girişi : 21 Eylül 2015 11:31
Karaaslan: Erdoğan kulağına bebeğimin ismini okudu
Karaaslan: Erdoğan kulağına bebeğimin ismini okudu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la tanışma hikayesini anlattı.

Karaaslan: Erdoğan kulağına bebeğimin ismini okudu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la tanışma hikayesini anlattı.

Siyasi serüveni 2005 yılında AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı göreviyle başlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Erdoğan'la tanışma hikayesini anlattı. Partinin çiçeği burnunda vekili, Habertürk'ten Balçiçek İlter'e konuştu:

"ÇOK ETKİLENDİM"

Tayyip Erdoğan ile ne zaman tanıştınız?

Gençlik kollarımıza gelmişti. Çok etkilendim. Müthiş bir intiba. Ben fotoğraf çektirilirken arkada kaldım, yani bir anda doldu. Arkaya şöyle bir döndü, beni işaret etti, sandalye buldurdu, yanına oturttu. İlk fotoğrafım öyledir. Çok heyecanlandım, çok mutlu oldum.

"SAYIN ERDOĞAN KULAĞINA BEBEĞİMİN İSMİNİ OKUDU"

Röportajda siyasetin kadın için zorluğunu da anlatan Karaaslan, doğum yaptıktan 5 gün sonra kucağında bebeğiyle MKYK toplantısına girmiş:

Siz ne kadar doğum izni yaptınız?

5 gün. İlk toplantıma kucağımda bebeğimle gittim. Başbakan'ın Cumhurbaşkanı olmadan önce son MKYK toplantısıydı. Sayın Tayyip Erdoğan kulağına bebeğimin ismini okudu. Bebeğime ismini o verdi, "Hatice Sare'' dedik.

-Siz kendinizi muhafazakâr olarak mı tanımlarsınız? Ya da nasıl tanımlarsınız?

Ailem muhafazakâr. Ben de "Muhafazakâr mısınız?'' diye sorduğunuzda "Evet'' diye cevap verebilirim ama aslında tanımlamalara karşıyım. AK Parti, muhafazakâr demokrat bir parti.

-Şansa inanır mısınız?

Siz şans olarak tanımlarsınız, ben "Tesadüf" diyebilirim. Her şeyin bir anlamı olduğuna inanırım. Örneğin bazen şanssızlık dediğimiz kısa dönemde öyle gözükebilir ama her şerde hayır vardır.

-Sizi ilk fark ettiğim fotoğraf, rozet takmaya kucağınızda kızınızla gittiğiniz an...

Evet, 1.5 yaşında kızım ve 5 yaşında bir oğlum var, ikisiyle de gittim. Kadın siyasette yükseldikçe, her alanda olduğu gibi eve ayıracağı zaman azalıyor ve evde de ciddi bir beklenti var. Çocuklara karşı sorumluluğunuz sizden başka kimsenin üstlenemeyeceği bir sorumluluk.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.