KAMU KAMPÜSÜ PROJESİ HAYAT BULACAK

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 26 Eylül 2014 18:13
KAMU KAMPÜSÜ PROJESİ HAYAT BULACAK
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Akıllı Belediyecilik noktasında büyük bir adım olacak Kamu Kampüsü Projesi kısa süre sonra İlkadım'da hayat bulacak" dedi.
KAMU KAMPÜSÜ PROJESİ HAYAT BULACAK

ERDOĞAN TOK, "KAMU KAMPÜSÜ ÇOK YAKINDA"

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Akıllı Belediyecilik noktasında büyük bir adım olacak Kamu Kampüsü Projesi kısa süre sonra İlkadım'da hayat bulacak" dedi.

 İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Kökçüoğlu mahalle sakinleri ile Mehmet Akif Ersoy Parkı'nda bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin istek ve önerilerini dinleyen Başkan Tok, vatandaşla yakından ilgilendi. Kökçüoğlu Mahallesi Muhtarı Kemal Kindan'ın ev sahipliği yaptığı kahvaltı programına İlkadım Bediye Başkanı Erdoğan Tok'un yanı sıra  AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, AK Parti İlkadım İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oktay Avcılar, İlkadım Belediye Başkan Yardımcısı Erol Köroğlu, Özel Kalem Müdürü Yahya Çınkıl,  Unkapanı Mahalle Muhtarı Erdinç Çiftçi, Selahiye Mahalle Muhtarı Derya  Bozkurt ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

"MAHALLELİDEN HALI SAHA İSTEĞİ"

 Kökçüoğlu Mahalle Muhtarı Kemal Kindan ve mahalle sakinleri Başkan Tok'tan, Mehmet Akif Ersoy parkının havanın kararmasının ardından tehlikeli olduğunu madde bağımlıların bu parkta toplandığını belirterek Mehmet Akif Ersoy Parkı'nın halı saha olmasını istedi. Başkan Tok, gerekli incelemeler yapıldıktan sonra park için çalışmaların yapılacağını uygunluğunda halı saha isteğinin giderileceğini belirtti.

 "İLKADIM SAMSUN'UN KALBİ"

İlkadım'ın Samsun'un kalbi olduğunu belirten ve ekonomik değerlerin İlkadım'da şekillendiğinin altını çizen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, " Mahalle sakinlerimiz ile her zaman olduğu gibi tekrar birlikteyiz. Makam odasında oturarak değil halkın önerilerini isteklerini dinleyerek hizmetlerimize devam ediyoruz. Gerek gençlerimiz gerek kadınlarımız gerek yaşlılarımız için geliştirdiğimiz projelerimiz İlkadım'ı geleceğe en üst sıralarda taşıyacaktır. İlkadım Samsun şehrimizin kalbi konumundadır. Ekonomik değerler İlkadım'da şekilleniyor. İlkadım ekonomiye değer katıyor. Merkez konumunda bulunan ilçemiz nüfusu bakımından da Samsun'un en büyük yerleşim yerlerinden bir tanesidir. Bu nedenle hayata geçireceğimiz her proje, yapacağımız her hizmet sadece İlkadım'a değil Samsun'a hitap edecek. Geliştirdiğimiz projelerimiz İlkadım'ı 2023 yılı hedeflerimize gururla taşıyacak." diye konuştu.

 "KURUM KAMPÜSÜ ÇOK YAKINDA"

Akıllı belediyecilik kapsamında çalışmaların başladığını ve İlkadım'a yakışır hizmet binası için plan ve projelerin sona yaklaştığının altını çizen Başkan Tok, "Eski havaalanı olarak bilinen Mehmet Aydın Eğitim Araştırma Hastanesi yanında bulunan alanda başlatılan belediye hizmet binası ve kurum kampüsü projesi kısa bir süre içinde hayata geçecek. Akıllı Belediyecilik noktasında büyük bir adım olacak olan binamızda vatandaşlarımız kapı kapı imza için gezmeden "Elektronik Belge Yönetim" sistemi ile işlerini hem daha kısa sürede hem de daha pratik bir şekilde halledebilecek. 2015 yılının başlarında bu projemize de start vereceğiz. " dedi.

 "GELECEĞİN MİMARLARI GENÇLERE PROJE"

Geleceğin mimarlarının şimdinin gençleri olduğunu belirten, gençlere yönelik destek ve  projelerin önemini anlatan Başkan Tok, "Ülkemizin mimarları olacak olan gençlerimize imkanların sunulması bizlerin yapması gerekenlerden bir tanesidir. Ülkemizin geleceği için doğru ve emin adımlarla ilerlememiz için  gençlere gereken önemi vermemiz gerek. Bizlerde bu düşüncelerle Türkiye'nin en büyüğü olacak olan Gençlik Merkezi'ni yapacağız. Bu merkezde müzik, spor kurslarından ziyade bir çok faaliyet olacak. Ayrıca binanın mimarisi açısından örnek olacak bir yapıt olacak. Gençlerimiz köşe başlarında kötü alışkanlıklara değil, tertemiz özel binalarında eğitime, hobiye alışkanlık duyacaklar." diye konuştu.

"HALKLA BİRLİKTE HİZMET"

Vatandaşların istediği her zaman belediyeye gelerek belediye başkanı ile görüştüğünü belirten Erdoğan Tok, "Seçimlerde bizleri bu makama uygun gören halkımızla aramıza hiçbir zaman mesafe koymadık koyamayız da. Bizleri bu noktalara getirenler o kişilerdir. Sizleri destekleyen insanlarla aranıza mesafe koyduğunuz an hizmetler ve projeleri gerçekleştirsek de  bir anlamı olmaz. Kapımızı halkımıza her zaman ardına kadar açtık. Vatandaşlarımızın sıkıntılarını dertlerini bir bir dinledik ve dinlemeye her zaman devam edeceğiz.  Hizmet tek taraflı olmaz yapılan hizmetten herkes memnun kalmalı ki görevimizi yerine getirmiş olalım.  Fikir alışverişi yaparak yapılan hizmetler her zaman iki tarafı da memnun etmiştir. Fikirler bizler için önemlidir." dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.