KADEFTEN 3.NOTER KURT'A ZİYARET

GÜNDEM Haber Girişi : 05 Aralık 2012 18:28
KADEFTEN 3.NOTER KURT'A ZİYARET
Kavak Dernekler Federasyon Başkanı Op. Dr.Yılmaz Karagöz ile İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Seven, 3.Noter'de göreve başlayan 22. Dönem AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Kurt’a nezaket ziyaret yaptı.
Samsun’da olmanızdan büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Federasyon Başkanı Karagöz,”İlimize tekrar hoş geldiniz. Sizleri aramızda görmekten mutluyuz.” dedi. Mehmet Kurt'a hayırlı olsun dileklerini iletilmesinin ardından, KADEF ‘in Samsun’da etkili bir görev üstlendiğine dikkat çekildi. Samsunluluk hareketinin öncüsü KADEF, aynı sorumlulukla Samsun siyasetine damgasını vuracağı konuşuldu.

HİZMET ETMENİN ONURUNU YAŞIYORUM

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten yeni Samsun 3. Noteri Mehmet Kurt ise konuşmasında, ''Vekilliğim süresince TBMM’de Samsun için vekil arkadaşlarımızla her zaman olumlu çalışmalara imza attık. Mesleğimiz olan 3.Noteri de yoğun bir nüfusa sahip ilimizin İlkadım ilçesinde, üzerimize düşeni layıkıyla yapmaya çalışıyoruz. KADEF Başkanımız Op. Dr.Yılmaz Karagöz ve İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Samsun Yazarlar Derneği başkanı Ahmet Seven’in yapmış olduğu bu nezaket ziyaretinde dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Samsun bizim gözbebeğimizdir. Halkımıza ve hemşerilerimize hizmet etmek büyük onurdur" dedi. Konuşmaların ardından Ahmet Seven, kendisine ait şiir kitaplarından hazırladığı albümü hediye etti.

Ramazan AKSOY

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.