KADEF'ten 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliği

SAMSUN HABER Haber Girişi : 08 Mart 2016 22:28
KADEF'ten 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliği
8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Kavak Dernekler Federasyonu Kadın Kolları Başkanı Aynur Cingöz bir etkinlik düzenledi.
 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Kavak Dernekler Federasyonu Kadın Kolları Başkanı Aynur Cingöz bir etkinlik düzenledi. 

Düzenlenen etkinliğe Kavak Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven, Kavak Belediye Meclis Üyesi Hanife Asar ve dernek Başkanları katıldı.

KADEF Genel Başkan Yardımcısı Bahri Çakır'ın sunumunu yaptığı programda KADEF Kadın Kolları Başkanı Aynur Cingöz'ün yaptığı açılış konuşmasının ardından Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven Günün anlam ve önemi hakkında bir konuşma yaptı. 

Seven dünyayı şekillendirenlerin gerçekte kadınlar olduğunu ifade ederek; " Kadın sağ eliyle beşiği sol eliyle de dünyayı sallamaktadır. Başarıya imza atmış her kim varsa mutlaka arkasında bir kadın vardır. Medeniyetin kaynağı kadınlardır. Kadınlarına sahip çıkan bir toplum geleceği kazanmaya hak kazanmış demektir. Onları ihmal edenlerse yarınları kaybetmeye hazırdır" dedi.

Şiirlerin de okunduğu programda bir konuşma yapan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu' da artık kadınların hayatın dörtbiryanında yer aldığını söyleyerek; "  Biz belediye olarak kadınlardan büyük destek alıyoruz. Onlara gerekli imkanları hazırlamanın gayreti içerisindeyiz. Onlar mutluysa tüm dünya mutlu oluyor. Bizi yetiştiren gerçek muallimler onlardır" diyerek konuştu. Konuşmasının ardından salonda bulunan kadınlara karanfil hediye etti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.