KADEF'ten 7. Hukuk Dairesi Başkanı Hakim İsmail Şengül'e ziyaret

SAMSUN HABER Haber Girişi : 19 Aralık 2016 23:16
KADEF'ten 7. Hukuk Dairesi Başkanı Hakim İsmail Şengül'e ziyaret
Kavak Dernekler Federasyonu (KADEF) Genel Başkanı Op. Dr. Yılmaz Karagöz ve Yönetim Kurulu Üyeleri 7. Hukuk Dairesi Başkanı Hakim İsmail Şengül'ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven'de hazır bulundu.
 Kavak Dernekler Federasyonu (KADEF) Genel Başkanı Op. Dr. Yılmaz Karagöz ve Yönetim Kurulu Üyeleri 7. Hukuk Dairesi Başkanı Hakim İsmail Şengül'ü makamında ziyaret etti. 

Ziyarette Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven'de hazır bulundu. 

Ziyaretle ilgili olarak bir açıklama yapan  Kavak Dernekler Federasyonu (KADEF) Genel Başkanı Op. Dr. Yılmaz Karagöz; " 7. Hukuk Dairesi Başkanı  Hakim Sn. İsmail Şengül'ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizde bulunduk. Ayrıca hemşehrimiz olarak kendisini geleneksel hale getirdiğimiz ve bu yılda 24 Aralıkta gerçekleştireceğimiz "Kaz Tiriti" gecemizde aramızda görmek üzere davet ettik. Davetimizi memnuniyetle kabul etti. Bu anlamda teşekkür ediyoruz" diyerek konuştu.

7. Hukuk Dairesi Başkanı  Hakim  İsmail Şengül'de ziyaretten son derece memnun olduğunu ifade ederek; " Hemşehrilerimizin oluşturduğu ve Samsunun en büyük STK'larından birisi olan Kavak Dernekler Federasyonunun ziyaretinden son derece memnun oldum. Davet edildiğim Kaz Tiriti yemeği toplumsal dayanışmada önemli rol oynayan yemeklerimizden birisidir. Geçmişimizden beri gelen bu geleneğin şehir ortamında yaşatılması beni duygulandırdı. Davetlerine severek katılmaya çalışacağım. Ayrıca böyle bir geleneği yaşattıkları için kendilerine ben de çok teşekkür ediyorum" dedi. 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.