KADEF İBRAHİM SARICAOĞLUNU AĞIRLADI

SİYASET Haber Girişi : 07 Mart 2014 10:17
KADEF  İBRAHİM SARICAOĞLUNU AĞIRLADI
Kavak Dernekler Federasyonu (KADEF)'nun toplantısına katılan AK Parti Kavak Belediye Başkan Adayı İbrahim Sarıcaoğlu büyük bir coşku ile karşılandı.
Kavak Dernekler Federasyonu (KADEF)'nun toplantısına katılan AK Parti Kavak Belediye Başkan Adayı İbrahim Sarıcaoğlu büyük bir coşku ile karşılandı.

KADEF'in düzenlemiş olduğu toplantıya KADEF Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Yılmaz Karagöz, AK Parti 22. dönem milletvekili Mehmet Kurt, AK Parti Kavak Belediye Başkan Adayı İbrahim Sarıcaoğlu, AK Parti Kavak ilçe Başkanı Üzeyir Başkaya ve yönetim kurulu üyeleri ile Kadın Kolları Başkanı Hanife Asar katıldı.

Toplantıda, AK Parti Kavak Belediye Başkan Adayı İbrahim Sarıcaoğlu'nu uzun yıllardır tanıdığını, kendisinin güvenilir bir insan olarak hafızalarda yer ettiğini belirten KADEF Başkanı Yılmaz Karagöz, birlik beraberlik mesajları verdi.

Aday adaylığı döneminden itibaren Kavak'la ve Kavaklı hemşehrileri ile özdeşleştiklerini ifade eden AK Parti Kavak Belediye Başkan Adayı İbrahim Sarıcaoğlu ise KADEF'in Samsun'a ve Kavak'a olumlu katkılarından övgüyle söz etti. Kendisine gösterilen teveccühün sorumluluklarının daha da artmasına vesile olduğunu dile getiren Sarıcaoğlu, "Kavaklı olmaktan duyduğumuz gurur, Kavak'a olan aidiyet duygumuzla birleşerek bizleri taşın altına elimizi koymak sorumluluğuna itti. Bizler biliyoruz ki, özellikle Büyükşehir Yasasındaki değişiklikten sonra, daha fazla çalışmalı ve Kavak'a daha çok hizmetin ulaştırılması anlamında çok daha fazla gayret göstermeliyiz. Bu inançla yola çıktık ve aynı inançla yolumuza devam ediyoruz. Burada bu toplantıda gördüğümüz ilgi alaka da gösteriyor ki doğru yoldayız. Kavak artık birliğin ve beraberliğin tavan yaptığı bir ilçe olarak anılacaktır. Bizleri burada misafir ederek göstermiş olduğunuz nezaketten ve Kavak'ın gelişmesi adına verdiğiniz ve vereceğiniz destekten ötürü hepinize çok teşekkür ediyorum. İnşallah, 30 Mart'tan sonra şahlanan bir Kavak fotoğrafını birlikte inşa edeceğiz. Sağolun, varolun" diye konuştu.

Toplantıda Sarıcaoğlu'nun da altını çizerek vurguladığı Kavak adına birlik beraberlik mesajları dikkat çekti.
Etiketler : Sarıcaoğlu
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.