KADEF AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt'u ağırladı

SAMSUN HABER Haber Girişi : 15 Nisan 2017 13:36
KADEF AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt'u ağırladı
AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt Referandum öncesi Kavak Dernekler Federasyonu (KADEF)'te sabah kahvaltısında ağırlandı.
 AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt Referandum öncesi Kavak Dernekler Federasyonu (KADEF)'te sabah kahvaltısında ağırlandı.

Referandum öncesi tekrar biraraya gelen Kavak Derneklerine bağlı başkan ve yönetim kurulu üyelerine konuşan  AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt; " Bu referandum Türkiye ve Dünya açısından önem taşımaktadır. Güçlü Türkiye'nin geleceği için EVET diyerek anlamlı bir cevap vermiş olacağız. Hemşerilerimin bu yönde göstermiş olduğu teveccühe şimdiden teşekkür ediyorum" diyerek konuştu. 

Yemeğe AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, Kavak Dernekler Federasyonu (KADEF) Başkanı Yılmaz Karagöz KADEF Yönetim kurulu Üyeleri, Danışma Meclisi Başkanı, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ile çok sayıda Dernek Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.