KADEF 'Çocuklar Üşümesin' Kampanyasına devam etti

SAMSUN HABER Haber Girişi : 27 Aralık 2016 21:02
KADEF  'Çocuklar Üşümesin' Kampanyasına devam etti
Kısa adı KADEF olan Kavak Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Op. Dr. Yılmaz Karagöz 'ün talimatı ile başlatılan ve KADEF Gençlik Kollarının Organize ettiği ' Çocuklar Üşümesin' kampanyasında öğrencilere kaşkol, bere ve eldiven dağıtımı sürüy

KADEF'in başlattığı  'Çocuklar Üşümesin' Kampanyası devam ediyor

Kısa adı KADEF olan Kavak Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Op. Dr. Yılmaz Karagöz 'ün talimatı ile başlatılan ve KADEF Gençlik Kollarının Organize ettiği ' Çocuklar Üşümesin' kampanyasında öğrencilere kaşkol, bere ve  eldiven dağıtımı sürüyor.

Kampanya bugün de Kavak Akbelen ve Mahmutbeyli Okullarında öğrenim gören öğrencilere hediye edilen giysilerle devam etti.


Yoğun kar yağışına rağmen köye giden ekip dağıttığı hediyelerle öğrencilerin yüzünü güldürdü. KADEF Yönetim Kurulu  Başkan Yardımcısı   Naci Cingöz, Bahri Çakırla birlikte Gençlik Kolları Bşk. Adem Sekmenoğlu, Hakan Gürel, Ender Çiftçi, Yüksel Eke, Ümit Türel, Erkan Ulusoy ve üyelerin yer aldığı dağıtımda ekip çocuklarla birlikte aynı sevinç ve heyecanı yaşadı.


KADEF Yönetim Kurulu  Başkan Yardımcısı  Naci Cingöz yaptığı açıklamada; " Bugün yoğun kar yağışına rağmen köylere ulaşmayı başardık. Araçlarımız yolda kaldı. İki defa zincirimiz kırıldı. Araç değiştirmek zorunda bile kaldık. Ancak yinede yolumuzdan dönmedik. Bir yanda zorluk vardı fakat öte yanda bizi bekleyen öğrencilerimiz vardı. Biz zorlukların üstesinden gelerek öğrencilerimizle buluştuk. Köylere varıp hediyelerimizi dağıttıktan sonra öğrencilerimizin sevincini görüp onlara ortak olunca yaşadığımız tüm yorgunluk ve sıkıntılarımız sona erdi. Mutlu bir şekilde döndük" dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.