KA-DEF'ten Sarıcaoğlu'na: 'Samsun'da yaşayan 250 Bin Kavaklı ile yanındayız Başkanım'

Sarıcaoğlu KA-DEF'te moral depoladı

 

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Kavak Dernekler Federasyonu KADEF'i ziyaret etti.

 

Başkan Sarıcaoğlu'na coşkulu karşılama

 

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlunun Kavak Dernekler Federasyonuna gelişinde KA-DEF Genel Başkan Bayram Erişgin ve Yönetim Kurulu tarafından kapıda karşılandı. KADEF'i ziyareti büyük heyecan uyandıran Başkan Sarıcaoğlu'na yoğun ilgi gösterildi.

 

KA-DEF Genel Başkanı Bayram Erişginin konuşmasından sonra söz verilen Sarıcaoğlu burada yaptğı konuşmada bir süre önce başarıyla gerçekleşen Festivalde emeği geçenlere teşekkür ederek: "Bu başarı birlik ve beraberliğimizin başarısıdır. Gücümüzün meydanlara yansımasıdır. Bunda hepinizin emeği büyüktür. Birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirerek yolumuza devam edeceğiz. Rabbim birlik ve beraberliğimizin devamını nasip etsin. Kavak ve Samsun güzel hizmetlere layıktır" dedi.

 

Kavakta elli yıldır yapılamayanın yapıldığını ifade eden Sarıcaoğlu konuşmasını Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Demir'e acil şifalar diliyorum. Sağlığı için hep birlikte duacıyız. diyerek sürdürdü. 

 

KA-DEF'ten Sarıcaoğlu'na destek:

'Samsun'da yaşayan 250 Bin Kavaklı ile yanındayız'

 

Daha sonra söz alan KA-DEF Yönetim Kurulu üyeleri ve Dernek Başkanları Sarıcaoğlu'na Kavak için yaptığınız çalışmaların ardındayız. Samsunda yaşayan 250 bin Kavaklı ile yanındayız. Bizim meselemiz Samsuna faydalı olmaktır. Diyerek görüşlerini bildirdiler. 

  • 4 / 1 KA-DEF'ten Sarıcaoğlu'na:  'Samsun'da yaşayan 250 Bin Kavaklı ile yanındayız Başkanım' 0

  • 4 / 2 KA-DEF'ten Sarıcaoğlu'na:  'Samsun'da yaşayan 250 Bin Kavaklı ile yanındayız Başkanım' 1

  • 4 / 3 KA-DEF'ten Sarıcaoğlu'na:  'Samsun'da yaşayan 250 Bin Kavaklı ile yanındayız Başkanım' 2

  • 4 / 4 KA-DEF'ten Sarıcaoğlu'na:  'Samsun'da yaşayan 250 Bin Kavaklı ile yanındayız Başkanım' 3

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
sağ blok