KA-DEF'TEN BAŞKAN SARICAOĞLU'NA ZİYARET

SAMSUN HABER Haber Girişi : 25 Mayıs 2019 00:44
KA-DEF'TEN BAŞKAN SARICAOĞLU'NA ZİYARET
Kavak Dernekler Federasyonu KA-DEF Genel Başkanı Bayram Erişgin ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nu makamında ziyaret ederek yeni dönemde başarılar diledi.

KA-DEF'TEN BAŞKAN SARICAOĞLU'NA ZİYARET


Kavak Dernekler Federasyonu KA-DEF Genel Başkanı Bayram Erişgin ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nu makamında ziyaret ederek yeni dönemde başarılar diledi. 


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu:  


"Federasyonun 4.ncü Olağan Genel Kurul Toplantısında KA-DEF Genel Başkanlığı görevine seçilen Bayram Erişgin ve Yönetimi, Denetim ve Disiplin Kurullarının çok değerli üyeleri hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Saygıdeğer başkan ve yönetimi bizleri mutlu eden bu ziyaretlerinde görev yapacakları döneme ilişkin çalışmaları hakkında bilgi verirken bizlerde güzel ilçemiz Kavak’ta hayata geçireceğimiz mega projelerimiz hakkında kendilerini bilgilendirdik. Kavak için yapılacak tüm güzel çalışmaların her zaman yanında ve destekçisi olduğumuzu söyledik. El birliği ve güç birliği içinde daha kalkınmış bir Kavak için durmak yok yola devam" dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.