• İHSANBAŞKAN

KA-DEF'ten AK Parti Samsun Milletvekili A. Adayı İlyas Sarıcaoğlu'na tam destek sözü

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 18 Mart 2023 12:45
KA-DEF'ten AK Parti Samsun Milletvekili A. Adayı İlyas Sarıcaoğlu'na tam destek sözü

KA-DEF'ten AK Parti Samsun Milletvekili A. Adayı İlyas Sarıcaoğlu'na tam destek sözü

 

A. Adaylığı Samsunda büyük heyecan uyandıran AK Parti Samsun Milletvekili A. Adayı  İlyas Sarıcaoğlu KA-DEF'te coşkuyla karşılandı. 

 

AK Parti Samsun Milletvekili A. Adayı İlyas Sarıcaoğlu A. Adaylığını açıklamasının üzerinden ilk ziyaretini Karadeniz Bölgesinin en büyük sivil toplum kuruluşu olan Kavak Dernekler Federasyonu (KA-DEF) na gerçekleştirdi.

 

KA-DEF Genel Merkezinde gerçekleşen ziyarette AK Parti Samsun Milletvekili A. Adayı İlyas Sarıcaoğlu KA-DEF Genel Başkanı Bayram Erişgin, Dernek Başkanları ve delegeler tarafından coşkuyla karşılandı. 

 

KA-DEF Genel Başkanı Bayram Erişgin: Hemşerimize tam destek vereceğiz. Yanında yer alacağız. 

 

 

KA-DEF Genel Başkanı Bayram Erişgin İlyas Sarıcaoğlu'nun adaylığından duyduğu memnuniyeti dile getirirek: " Biz hemşerimizin yanındayız. sonuna kadar destekçisiyiz. Sarıcaoğlu'na Kavak Dernekler Federasyonu olarak tam destek vereceğiz. A. Adayımızın yanındayız" dedi.

 

İlyas Sarıcaoğlu: Gücümüz birliğimizdir

 

AK Parti Samsun Milletvekili A. Adayı İlyas Sarıcaoğlu'da: "Çıktığımız bu kutlu yolda hemşerilerimize olan güvenimiz tamdır. Bu dönemde büyük sorumluluk taşıdığımızın farkındayım. Şehrimiz için vatandaşlarımız için hizmete talip oldum. Hemşerilerimin şahsıma gösterdikleri teveccüh karşısında kendilerine minnettarım. Birliğimiz gücümüzdür. Sizlerin beni mahcup etmeyeceğinizden kuşkum yoktur. Verecekleri destekten dolayı Kavak Dernekler Federasyonumuz Genel Başkanımız Bayram Erişgin'in şahsında Tüm Dernek Başkanlarımıza, Delegelerimize ve Üyelerimize teşekkür ediyorum. Allah yolumuzu açık eylesin" diyerek konuştu. 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.