KA-DEF O SÖZLERE AÇIKLAMA YAPTI

SAMSUN HABER Haber Girişi : 16 Haziran 2019 20:20
KA-DEF O SÖZLERE AÇIKLAMA YAPTI
KA-DEF Genel Başkanı Bayram Erişgin konuyla ilgili açıklama gereği duyulmuştur diyerek sosyal medyada KA-DEF sayfasında açıklama yayınladı.
KA-DEF O SÖZLERE AÇIKLAMA YAPTI


Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci Yalı Kafe ile ilgili açıklamasında Kavak İlçesini örnek göstermiş ve sözleri sosyal medyada değişik yorumlara sebep olmuştu. 

KA-DEF Genel Başkanı Bayram Erişgin konuyla ilgili açıklama ve düzeltme gereği duyulmuştur diyerek sosyal medyada KA-DEF sayfasında bir açıklama yayınladı. 

Kavak Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Bayram Erişginin açıklamısı şöyle:  

"Samsun Genelinde ve Atakum İlçemizin Kentleşmesinde ve Kültürel olarak gelişmesinde Ciddi bir Nüfus altyapısına sahip olan Hemşerilerimizin Rolü ve Şehir Hayatındaki önemi büyüktür.

Atakum Belediye Başkanı Cemil DEVECİ’nin İlçemizi anarak benzetme de bulunması ve Haber içeriğinde KAVAK ve İç Kasaba Kelimelerini ardışık sırada kullanılması Hemşerilerimiz arasında kafa karışıklığına neden olmuş ve açıklama ihtiyacı doğmuştur...

Atakum Belediye Başkanımız Cemil DEVECİ’nin Sözlerine Açıklık getirmesini En kısa sürede beklemekteyiz...

Bayram ERİŞGİN 
KA-DEF Genel Başkanı" 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.