• İHSANBAŞKAN

KA-DEF GENÇLİK KOLLARI BAŞKANINI SEÇTİ

DERNEK-SENDİKA Haber Girişi : 01 Haziran 2019 23:24
KA-DEF GENÇLİK KOLLARI BAŞKANINI SEÇTİ
KA-DEF Gençlik Kolları Başkanını ve Yönetim Kurulunu Seçti. Güven Tazeleyen Adem SEKMENOĞLU Gençlik Kolları Başkanı Seçildi.
KA-DEF GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLIĞINA  YENİDEN ADEM SEKMENOĞLU SEÇİLDİ 

KA-DEF Gençlik Kolları Başkanını ve Yönetim Kurulunu Seçti... 

Güven Tazeleyen Adem Sekmenoğlu Gençlik Kolları Başkanı Seçildi..


Toplantıya Katılan KA-DEF Genel Başkanı Bayram Erişgin ve Yönetim Kurulunun da Ortak Düşünceleri ile Seçilen Adem SEKMENOĞLU yönetim Kurulunu Oluşturarak Göreve Başladı.


Seçimden sonra Gençlik kollarının yeni vizyonu hakkında konuşmasını yapan Adem Sekmenoğlu sözleri ile dakikalarca alkışlandı...


Genel Başkan Bayram ERİŞKİN Gençlik Kolları Ve yönetimini Kutlayarak Görevlerinde Başarılar dilereyek biz büyük bir aileyiz ve bu aile içinde Kadın, Gençlik ve Danışma kurullarımızı önemsiyor ve her zaman yanlarında olduğumuzu belirtiyoruz dedi..


Toplantı sonunda KA-DEF Genel Sekreteri Ümmet Öngör Gençlik Kolları Başkanı Adem Sekmenoğlu ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulunun katılımı İle KA-DEF’in yeni vizyon’u ve Gelecek planlaması İle ilgili toplantı yapıldı...

Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Listesi şöyle oluştu:

Adem Sekmenoğlu 
Murat ORHAN
Tanju Köksal
Semih DEMİRCİ
TC Ersin Karatay
Şenol Dura
Ahmet Artut
Ümit KAYA
Şeydi TEMÜRKAN
Ümit TÜREL
Ramazan İNAN
Ümit TOYBEY

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.