İsrail zulmüyle tarihe kara bir leke olarak geçmiştir

SAMSUN HABER Haber Girişi : 20 Kasım 2023 21:32
İsrail zulmüyle tarihe kara bir leke olarak geçmiştir
Ahmet Seven İsrailin soykırımı karşısında suskun kalan dünyada çocuklarla birlikte vicdanının da öldüğünü söyledi.

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven İsrail'in Filistin topraklarında başlattığı savaşı soykırıma dönüştürerek çocuk kadın yaşlı demeden katlettiğini ifade etti. 

 

Ahmet Seven İsrailin soykırımı karşısında suskun kalan dünyada çocuklarla birlikte vicdanların da öldüğünü söyledi.

 

Seven: Bu normal bir savaş değildir. İnsanlığın çürüme noktasına geldiğinin göstergesidir

 

Ahmet Seven: " İsrail tüm dünyanın gözü önünde çocukları katlediyor. Savaş kurallarını çiğniyor. Hastaneleri bombalıyor. Kullanılması yasak olan silahları deniyor. Hak ihlalleri konusunda sınır tanımıyor. Bu duruma sessiz kalan dünya ülkelerinin de İsrail ile birlikte vicdanlarının da öldüğünü görüyoruz. İnsanlık çürüme noktasına gelmiştir. İnsanlığın bittiği yerdeyiz. Tarihin hiç bir döneminde şahit olmadığımız bir soykırımla karşı karşıyayız. Kendilerinden başkasına hayat hakkı tanımayan insanlıktan ve vicdandan mahrum İsrail tarihte kara bir leke olarak anılacaktır. Biz insanlık tarihi boyunca zulüm ile abad olunmadığına ve zalimlerin mutlaka döktükleri kanda boğulduklarına şahidiz. Onların bir hesabı varsa Allah'ında bir hesabı vardır. Allah mühlet verir fakat ihmal etmez. Her şeyin bir vakti vardır. Bu topluluğun geçmişte olduğu gibi bugün de hikayesi karanlıktır. Aldıkları ah ile kahrolacaklar ve tarih bunu böyle yazacaktır. Günahlarının bedelini er geç ödeyeceklerdir" dedi.

 

Yeryüzünde bu zulme dur! diyebilen tek milletin yine Türk Milleti olduğunu da ifade eden Ahmet Seven Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın yürekten gelen gür sesiyle karşı çıkmasının yüreklere serpilen su olduğuna dikkat çekti. 

 

Seven sözlerini kalemin bile yazarken titrediği vahşet karşısında karınca misali çırpınan yiğitlere selam olsun diyerek tamamladı. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.