İlkadımlılar bayramlaştı

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 16 Ekim 2013 21:53
İlkadımlılar bayramlaştı
Kurban bayramını dolayısıyla İlkadım Belediyesi resmi bayramlaşma törenini bayramın birinci günü İlkadım hizmet binasında yaptı.
Kurban bayramını dolayısıyla İlkadım Belediyesi resmi bayramlaşma törenini bayramın birinci günü İlkadım hizmet binasında yaptı.
KATILIM YÜKSEK

Bayramlaşmaya, MHP İl Başkan Yardımcısı Hayri Atmaca, MHP İlkadım İlçe Başkanı Köksal Şimşek, KADEF(Kavak Dernekler Federasyonu) Başkanı Op. Dr. Yılmaz Karagöz, Atakum Kavaklılar Derneği Başkanı Avukat Altan Sökmen ve yönetim kurul üyeleri, İlkadım Belediyesi Meclis Üyeleri Muammer Muratoğlu, İsa İnanç, Mustafa Umar, Sezai Onaran, Mehmet Kaya, Bahri Çakır, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, İlkadım Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Gazeteci Yazar Osman Kara, MHP İl Genel Meclis Üyesi Muhammet Bektaş, İlkadım Eski Belediye Başkanı Ahmet Okuyucu,  Kadınları Güçlendirme ve Destekleme Derneği Başkanı Sefa Öz ve yönetim kurulu üyeleri, Samsun'un yerel ses sanatcısı İlyas Çavdaroğlu, İlkadım Belediyespor Kulübü Sporcuları, Kökçüoğlu Gençlik Spor Kulübü Sporcuları, Belediye Başkan Yardımcıları, Daire Müdürleri, Sivil Toplum Örgüt Temsilcileri, Mahalle Muhtarları, belediye personeli ve vatandaşlar katıldı.
 
DEMİRTAŞ MİNİKLERİ UNUTMADI
Katılımın yoğun olduğu bayramlaşma merasiminde, şekerler ikram edildi, çaylar içildi. Samimi ve içten bir bayramlaşmanın yaşandığı günde birlik ve kaynaşma havası yaşandı. Başkan Demirtaş'ın herkesle tek-tek bayramlaşıp muhabbet ettiği törende sevinenler yine mini çocuklar oldu. Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, elini öpüp bayramlarını kutlayan minik çocuklara harçlıklarını verdi.
 
BAYRAMLAR KARDEŞLİKTİR.
"Bayramların birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu pekiştiren dayanışma ve paylaşma duygularını en üst düzeyde hissetmemize neden olan müstesna günlerimizdir." diyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ''Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları, birlik ve beraberlik şuurunun kuvvetlendiği günlerdir. Bu vesile ile Kurban Bayramının tüm İlkadımlı hemşerilerime, çalışanlarımıza, milletimize ve ülkemize iyilikler getirmesini dilerim." dedi.
Etiketler : İlkadım
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.