İLKADIMLI MİNİKLER BAŞKAN TOK'U HAYRAN BIRAKTI

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 21 Mayıs 2014 18:25
İLKADIMLI MİNİKLER BAŞKAN TOK'U HAYRAN BIRAKTI
İlkadım Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi ortaklığında 7-12 yaş arası çocukların yaptığı birbirinden güzel resimler görücüye çıktı.
İLKADIMLI MİNİKLER BÜYÜLEDİ

İlkadım Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi ortaklığında 7-12 yaş arası çocukların  yaptığı birbirinden güzel resimler görücüye çıktı.

250 RESİM SERGİLENDİ

İlkadım Belediyesi Unkapanı Kültür Merkezinde gerçekleştiren törende İlkadım Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi birlikteliğinde gerçekleştirilen 7-12 yaş arası çocukların kağıt kaplama ve ebru kurslarının sona ermesinin ardından miniklerin elleriyle yaptıkları birbirinden güzel 250 resim görücüye çıktı. Sergi açılış kurdelesini İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve Halk Eğitim merkezinde kurs veren eğitim hocaları kesti. Açılış töreninin ardından miniklerin yaptığı ebru ve kağıt kaplama resimlerini inceleyen Başkan Tok küçük öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

GELECEĞİN MİMARI MİNİKLER

Renkli görüntülerin ortaya çıktığı sergide miniklerin becerilerini tebrik eden Başkan Tok: "Belediyemiz ve Halk Eğitim merkezi ile birlikte yürüttüğümüz 7-12 yaş arası çocuklarımızın kurslarının sonrasında kendi emekleri ile oraya çıkardıkları bu güzel serginin açılış kurdelesini kesmekten onur ve gurur duyuyorum. Bu sergide görüyoruz ki miniklerimizin zekası herkesi şaşırtacak düzeyde yüksek. Geleceğin mimarı olan minik yavrularımızı İlkadım İlçemizde böylesi güzel kurslarda eğitmek mutluluk veriyor." diye konuştu.

Başkan Tok sergi esnasında minik öğrencilerin isteği üzerine ebru teknesinin başına gelerek minikler için özel ebru yaptı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.