İLKADIMDAN ÖĞRENCİLERE KİTAP

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 14 Ekim 2012 21:02
İLKADIMDAN ÖĞRENCİLERE KİTAP
Samsun İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne bağlı Bilgi Evi, öğrencilere bir ulusun kurtuluş destanın önderi olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatın ve kurtuluş mücadelesinin meşalesinin yakıldığı savaşları anlatan Atatürk a

Samsun İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne bağlı Bilgi Evi, öğrencilere bir ulusun kurtuluş destanın önderi olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatın ve kurtuluş mücadelesinin meşalesinin yakıldığı savaşları anlatan Atatürk adlı kitap setini dağıttı.

İlkadım İlçesine Bağlı Çatkaya köyünü ziyaret eden Kaymakam Ahmet Narinoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, İlçe Özel İdare Müdürü Yahya Çınkıl, İlçe Müftüsü Yahya Polat ve mülki amirler öğrencilerle sohbet ederek sorunlarını dinlendi.

Öğrencilere derslerine önem vererek bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulunan Başkan Demirtaş, daha sonra beraberinde getirdiği kitapları İlkadım Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu’yla beraber öğrencilere dağıttı. Okul müdürleri öğretmen ve öğrenciler dağıtılan kitapları mutlulukla karşılarken Başkan Demirtaş’a yerel yönetim idarecilerine teşekkür etti.

İlkadım Kaymakamı Ahmet Narinoğlu burada yaptığı açıklamada, toplumda okuma alışkanlığının yaygınlaştırılması için öğrencilere okumanın öneminin kavratılması gerektiğini söyledi.

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Comenius Okul Ortaklığı Programı kapsamında Çatkaya köyünde eğitim gören öğrencilerin bu proje ile Polonya’ya gideceklerinin müjdesini veren, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, burada eğitim alan öğrencilerin çok şanslı olduğunu kaydetti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.