İlkadımdan İkbal Gürpınar Geçti

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 13 Ağustos 2012 23:15
İlkadımdan İkbal Gürpınar Geçti
İlkadım Belediyesi, Ramazan ayına özel organize ettiği Ramazan Geceleri kapsamında Doğu Parkta kurulan iftar çadırında söyleşileriyle milyonlarca insanın gönlünde taht kuran İkbal Gürpınar'ı sevenleriyle buluşturdu.
İlkadım Belediyesi, Ramazan ayına özel organize ettiği Ramazan Geceleri  kapsamında Doğu Parkta kurulan iftar çadırında söyleşileriyle milyonlarca insanın gönlünde taht kuran İkbal Gürpınar'ı sevenleriyle buluşturdu.
Doğu Park Sevgi Kafe'deki iftar çadırında düzenlenen Ramazan gecelerinde İkbal Gürpınar rüzgarı esti. Geceye damgasını vuran Gürpınar'ı dinlemeye gelenler arasında İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ve eşi Lütfiye Demirtaş, Başkan Yardımcısı Ahmet Seven, Başkan Danışmanı Şerif Mırık ve Şişko Nuri olarak bilinen Türk Sinemasını sevilen karakteri Sıtkı Sezgin'de izleyenler arasındaydı.

'SANAT GÜNEŞİNİ ANDILAR'

Gürpınar, söyleşileriyle, başından geçen hayat hikayelerini izleyenlerle paylaştı. Hayatına dair yaşadığı ne varsa sevenlerine aktaran Gürpınar, izleyiciler arasında

seçtiği bir bayan üzerinde düş orucunun uygulamalı anlatımı büyük beğeni aldı.

"İkbal'le Diyar Diyar" program çekimlerinde reyting rekorları kıran Samsun'un kapaklı köyünde yaşayan Selahattin Can'la sahnede sanat güneşi Zeki Müren'in eserini okuyan Gürpınar izleyenlerden büyük alkış aldı.

FIKRALARIYLA GÜLDÜRDÜ

Yaklaşık 2 saat süren söyleşi, şiir dinletisi ile düşündüren, fıkralarıyla güldüren söylediği ilahiler ile ağlatan İkbal Gürpınar vatan şiirini gelenler ayakta alkışladı. Son

albümünde yer alan eserlerini sevenleri ile paylaşan Gürpınar, "Birlik olalım ve ülkemizi sahip çıkalım" mesajı verdi. Programı ilgiyle izleyen vatandaşlar, şiirlerin sultanı İkbal Gürpınar ile fotoğraf çekmek için de adeta birbirleriyle yarıştı.

DEMİRTAŞ MEST OLDU

Başkan Demirtaş, Gürpınar'ı ağırlamaktan duyduğu memnuiyeti dile getirerek, "İyi ki bizleri kırmayıp Samsuna geldiniz. Ramazan etkinliğimizde yer alıp ruhumuzun gönlümüzün pasını sildiniz. Şiirleriniz ve söyleşileriniz bizleri alıp başka bir boyuta götürdü. Ben size sonsuz teşekkürlerimiz sunuyorum" dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.