İLKADIM'DA ÖĞRETMENLERE ÖZEL GECE

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 27 Kasım 2012 19:15
İLKADIM'DA ÖĞRETMENLERE ÖZEL GECE
İlkadım Belediyesi’nin Öğretmenler Günü'ne özel olarak düzenlediği program coşkulu bir şekilde kutlandı
İLKADIM'DA ÖĞRETMENLERE ÖZEL GECE

-ÖĞRETMENLER GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

İlkadım Belediyesi’nin Öğretmenler Günü'ne özel olarak düzenlediği program coşkulu bir şekilde kutlandı

İlkadım Sosyal Tesislerinde organize edilen programa İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş. MHP İl Başkan Yardımcısı Hayri Erdönmez, MHP İlçe Başkanı Köksal Şimşek, Türkiye Kamu Çalışanları Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı(TÜRKAV) Samsun Şubesi Başkanı Muharrem Yıldırım, KADEF Dernekler Federasyonu yönetimi, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, birim müdürleri ve çalışanlar da katıldı.

Öğretmenler, yerel sanatçılar Ümit Kurşun, Samsunlu Fehmi, Sebahattin Hafızoğlu’nun seslendirdiği eserlerle unutulmaz bir gece yaşadı.  Ardından gecenin açılış konuşmasını yapan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Öğretmenlik mesleğinin kutsal bir vazife olduğunu belirterek, " Öğretmenlik insanlık tarihinin en anlamlı ve ölümsüz mesleğidir. Bir günde değil her gün hatırlanması gerekir." dedi.

Konuşmanın ardından Başkan Demirtaş’ın İlkokul öğretmeni  Ayşe Sezer'in okuduğu şiir duygu dolu anlar yaşattı. Okunan şiirin ardından öğretmen Ayşe Sezer, Sezai Serdaroğlu, Merhum Mehmet Gökçe adına oğlu Habip Gökçeye plaket ve çiçek takdim edildi. Katılımlarından dolayı TÜRKAV Samsun Şubesi Başkanı Muharrem Yıldırım’a ise, plaketini İlkadım Belediyesi Meclis Üyesi Sezai Onaran takdim etti.

Plaket takdiminden sonra Başkan Demirtaş, eski hocaları ile birlikte pasta kesti. Gece çekilen halay ve türkülerle son buldu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.