İlkadımda mezarlıklar temizleniyor

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 24 Ağustos 2012 18:21
İlkadımda mezarlıklar temizleniyor
İlkadım Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü, ilçede bulunan tüm mezarlıklarda uzayan, sararan otlardan ve diğer atıklardan arındırmak için temizleme çalışmalarına başladı.
 İlkadım Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü, ilçede bulunan tüm mezarlıklarda uzayan, sararan otlardan ve diğer atıklardan arındırmak için temizleme çalışmalarına başladı. Temizlik çalışmaların ilçe genelinde hummalı bir şekilde devam ettiren ekipler Ahullu Mahallesi’nde bulunan mezarları kuruyan otlar, ağaç dalları ve yabani otlardan arındırdı.

Vatandaşların mezarlıklarda dini vecibelerini daha rahat  ve temiz bir ortamda yerine getirebilmesi için  ilçe genelinde bulunan kabristanlıklara temizlik seferberliği başlattıklarını belirten Mezarlıklar Müdür Şerif Bahar, “Amacımız insanlarımızı mutlu etmektir. Vatandaşlarımız, mezarlıklarını ziyarete geldiklerinde değerli varlıklarının yattığı yeri temiz görmeleri onların hakkı. Başkanımız Sayın Necattin Demirtaş’ın  talimatları ile mezarlıklarda uzayan ,mezarları sararan otlardan temizlemek için belli periyotlarda İlkadım ilçemizdeki mezarlıkların temizliği yapıyoruz. Mezarlıklar müdürlüğü bünyesinde 6 kişiden oluşan temizlik ekibi ile Ahullu Mahallesindeki kabristanlıktaki temizlik çalışmalarına hız verdik. Kısa zaman zarfında  ilçe genelindeki mezarlık temizlik çalışmarını tamamlayacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.