İlkadımda kaldırımlar renkleniyor

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 27 Ocak 2013 16:29
İlkadımda kaldırımlar renkleniyor
Daha güzel bir İlkadım için çalışan İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Karasamsun mahallesinde yaptığı renkli çalışmalarla çehreyi güzelleştiriyor.
İlkadım Belediyesi, vatandaşların yaya olarak kullandıkları kaldırımları renklendiriyor.


Daha güzel bir İlkadım için çalışan İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Karasamsun mahallesinde yaptığı renkli çalışmalarla çehreyi güzelleştiriyor.


Hava şartlarının mevsim normallerinin üzerine çıkmasını fırsat bilen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri güneşli günlerde çalışmalarına son sürat devam ediyor. Dekoratif taş, renkli kaldırım ve asfalt çalışmalarıyla İlkadım'ın çehresini güzelleştiren çalışmalara imza attıklarını ifade eden İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürü Cemil İçel, "Estetik açıdan vatandaşlarımızın da beğenisini kazanan renkli kaldırım çalışmalarımızı son yıllarda tüm mahallelerimizde uyguluyoruz. 2012 yılında başlattığımız asfalt, parke yol -kaldırım çalışmalarımız kamuoyunun da büyük takdirini kazanmıştır. Bu amaçla çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz." dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.