İlkadımda hemşeriler biraraya gelecek

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 23 Aralık 2012 18:57
İlkadımda hemşeriler biraraya gelecek
Samsun’da tüm hemşeri derneklerini bir çatıda toplayacaklarını söyleyen Başkan Demirtaş, “ Tüm hemşeri dernekleri kaynaştıracağız.” dedi.
İLKADIM’DA, “HEMŞERİLER” KAYNAŞACAK

Samsun’da tüm hemşeri derneklerini bir çatıda toplayacaklarını söyleyen Başkan Demirtaş, “ Tüm hemşeri dernekleri kaynaştıracağız.” dedi. 

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Gümüşhane Kelkit Ünlüpınar dernek binasında dernek üyeleriyle bir araya geldi. MHP İl Başkanı Şaban Kılıç, Dernek Başkanı Osman Özkurt, MHP MYK Üyesi Oktay Demir, MHP Samsun Büyükşehir Belediyesi Üyesi Cemalletin Kola,  İlkadım Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Kaya, Selahiye mahalle muhtarı Derya Bozkurt, Hançerli mahalle muhtarı Asuman Koç ile eşi Lütfüye Demirtaş’ın  katıldığı programda konuşan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Hemşeri derneklerinin önemine vurgu yaptı.

Hemşeri derneklerinin toplumun sesi olduğunu belirten Başkan Necattin Demirtaş, Samsunluluk ruhuyla hareket edecek olan platformun öncüsü olacaklarını söyledi.

“Samsunluluk ruhunu ve heyecanını herkesime hissettireceğiz” diyen Başkan Necattin Demirtaş, " Her zaman derneklerimizin yanında olduk. Bundan sonra da olacağız. Aynı kültürel değerleri paylaşan derneklerimiz, sevgi, saygı, barış ve kardeşliği özendirmenin yanında birlik ve beraberliğimizi perçinlemektedir.  Biz de yerel yönetimler olarak memleket tanıtımı ve hemşeri sorunlarının çözümü noktasında etkin rol oynayan birliklerimizi, kendi geleneklerini yaşatabilecekleri sivil toplum örgütlerini çok önemsiyoruz" dedi.

İlkadım Belediyesi olarak tüm hemşeri derneklerinin buluşacağı bir fuar tertiplemeyi düşündüklerini anlatan Başkan Demirtaş, “ Hemşeri derneklerinin bağlı olduğu il ve ilçenin tarihi, turizmi, yöresel yemekleri,  örf ve adetlerini tanıtan büyük bir hemşeri buluşması organize edeceğiz. Memleket tanıtımı ve hemşeri sorunlarının çözümü noktasında etkin rol oynayan birliklerimizi, kendi geleneklerini yaşatabilecekleri sivil toplum örgütlerini çok önemsiyoruz. Samsun'da faaliyet gösteren Samsun için emek veren ve hizmet üretenleri bu fuarımızda buluşturarak kaynaştıracağız."diye konuştu.

MHP Samsun il Başkanı Şaban Kılıç ise, hemşeri derneklerinin varlığı Samsun için zenginlik olduğunu belirterek, " Biz, Samsun'da varlık gösteren tüm hemşeri derneklerimizi gönülden kucaklıyoruz." dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.