İLKADIMDA GENÇLİK ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİ

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 14 Ekim 2012 00:32
İLKADIMDA GENÇLİK ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİ
Bağımsız internet platformunda Türk milliyetçiliği üzerine yazarlık yapan; İzmir, Trabzon ve Ankara'dan gelen gençler bu sabah Acem Tekkesi'nde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldiler.
Cüneyt Yaşar-Haberexen.com
 
Bağımsız internet platformunda Türk milliyetçiliği üzerine yazarlık yapan; İzmir, Trabzon ve Ankara'dan gelen gençler bu sabah Acem Tekkesi'nde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldiler.
 
Acem Tekkesi'nde düzenlenen kahvaltıda İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Seven'in de katılımıyla Türkiye'nin bir çok yerinden gelen Sözkonusu.net platformu yazarı olan gençler buluştular. Kahvaltıdan sonra gençlerle muhabbet eden İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Seven tarihi önem taşıyan Acem Tekkesi'nde bu gençleri ağırlamaktan kıvanç duyduğunu belirtirken "Gençliğin birçok değerlerimizi yitirdiği şu günlerde Türk Milliyetçiliği üzerine eli kalem tutan, dili kelam yapan kardeşlerimizin olduğunu bilmek mutluluk vericidir. Gerçek yazarlar çileli ortamlardan çıkarlar ve meselelere daha çok hakim olurlar. Sizler işin teorisini yazıyorsunuz ancak yarın önemli makamlara geldiğinizde işin pratiğini yapacaksınız. İşte o makamlara gelince yapacaklarınız sizlerin milliyetçilik üzerine gerçek düşüncelerinizi daha iyi gösterecektir."
 
Bağımsız internet platformu Sözkonusu.net sitesi kurucusu Alperen Kızıklı Türk Kültürü 2. Gençlik Çalıştayı'nı düzenlemelerinin amacını açıklarken "Türk Dünyası ve Turan Coğrafyası'ndaki meseleler ve çözüm önerileri kapsamında, 13-14 Ekim tarihleri arasında sağlık, eğitim, siyaset alanında kültürel bütünleşmenin nasıl sağlanabileceği konusunda tartışmaların olacağı bir kurultay gerçekleştireceğiz. Türk gençleri olarak fikir paylaşımı yapmaktan, bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. İnşaallah ülkemiz içinde güzel günleri inşa edecek işler yapmak arzusundayız, bütün amacımız budur." diye ifade etti.
 
Samsun Gençlik Meclisi Başkanı Kürşat Geze programı Samsun'da düzenlemekten mutlu olduklarını belirtirken "Programa katılan arkadaşları ağırlamaktan, çalıştaya katılmaktan, programda bulunmaktan onur ve gurur duyuyoruz. Türk Dünyası ve Turan Coğrafyası'nın yanında gündemimizde geniş yer kaplayan terör olayı hakkında da konuşacağız. Bu milletin, özellikle de bu ülkenin yaşadığı sıkıntıların farkındayız. Farkındalıktan ziyade hem bugünü konuşmanın, bugünün sıkıntılarını dile getirmenin hem de geleceğe yönelik hedeflerimizi sözden ziyade artık uygulamaya geçirmenin amacındayız." diye konuştu.
 
500.20121013123533.jpg
 
img_2045.jpg
Kaynak:
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.