İLKADIMBELEDİYESPOR ŞAMPİYON OLDU

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 13 Nisan 2013 19:19
İLKADIMBELEDİYESPOR ŞAMPİYON OLDU
Şampiyonluğunu bir maç önce ilan eden İlkadım Belediyespor, kendi sahasında Yolspor'u 3-1 yenerek BAL Ligi'ne yükseldi.
İLKADIM'IN  "BAL" LI MAÇI...

- ARTIK BAL'DA MÜCADELE EDECEK...

-İLKADIMBELEDİYESPOR ŞAMPİYONLUK MAÇINI 3-1 KAZANDI.

 

Şampiyonluğunu bir maç önce ilan eden İlkadım Belediyespor, kendi sahasında Yolspor'u 3-1 yenerek BAL Ligi'ne yükseldi.

Süper Amatör Lig'de mücadele ederek şampiyonluğunu bir hafta önce kesinleştiren İlkadım Belediyespor,  ligin son karşılaşmasını Yolsporla kendi sahasında yaptı.

Derebahçe standında oynanan maçı İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, İlkadım Belediyespor Kulüp Başkanı Sezai Onaran, MHP İl Başkan Yardımcısı Hayri Atmaca, Belediye Meclis Üyeleri Bahri Çakır, Muharrem Soylu, İlkadım Belediye Başkan Yardımcısı Burhan Taş, Cemal Kulein, Ramazan Bayraktar, Başkan Danışmanı Ahmet Seven, İlkadım Belediyespor Basın Sözcüsü ve Başkan Danışmanı Alaatin Er, Kulüp Yönetimi Üyeleri, Yolspor Genel Kaptanı İlhan Akbaş, Daire Müdürleri izledi. 90 dakika boyunca mücadelenin sürdüğü maçta iki takımın oyuncuları karşılaşmayı centilmenlik içersinde sürdürdü. İlk yarıda 1-1 biten maç, ikinci yarı İlkadım Belediyespor'un atakları ile 3-1 son erdi. Hakemin maç düdüğü ile sona eren karşılaşma sonunda konfetiler patlatıldı. Davul ve zurna eşliğinde şampiyonluk sevinci yaşandı. Futbolcular mutluluklarını oyun havası oynayarak gösterdi.

ŞAMPİYONLUĞU HAK ETTİK.

Futbolcuların sezon boyunca oynadıkları futboldan memnun kaldıklarını belirten İlkadım Belediyespor Kulübü Başkanı Sezai Onaran, " Sezon boyunca inancımızdan asla taviz vermedik. Futbolcularımızla birlikte bir üst lige çıkma hedefimizden asla sapmadık. Kararlılığımızı devam ettirirken arkamızda desteğini her zaman hissettiğimiz Belediye Başkanımız Necattin Demirtaş'ın bizlere verdiği güven ve moral bizlere daha da sorumluluk yükledi. Biz de bu sorumluluğumuzu layıkıyla yerine getirdiğimize inanıyorum. Bu başarı hepimizin başarısıdır. Bu bir takım oyunudur. Şampiyonluğu hak ettik. Başta İlkadım Belediye Başkanımız Necattin Demirtaş'a, Kulüp Yöneticilerimize, futbolcularımıza, teknik heyetimize, daire amirlerimize ve bize destek veren gönül dostlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.   

DEMİRTAŞ FUTBOLCULARI KUTLADI

Tüm futbolculara elde ettiklerini başarıdan dolayı kutlayan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, " Bir sezon aradan sonra yeniden BAL Ligi'ne dönmek mutluluk verici. Şampiyonluğumuzu bir hafta önce ilan etmiştik. Bugünkü maçımız, şampiyonluk açısından belirleyici olmasa da sahada centilmenlik içersinde oynan bir maç izledik. Tüm futbolcularımızı, teknik heyet ve kulüp yönetimini kutluyorum." diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.